FPT-VIMAG lid

Branchevereniging FPT-VIMAG

Company Header Circles

FPT-VIMAG, als productietechnologie uw core business is…

FPT-VIMAG is hét platform voor de productietechnologie. Met haar eigen vakbeurs TechniShow, netwerkbijeenkomsten, kennissessies en benchmarks jaagt FPT-VIMAG de business van haar leden aan. Al meer dan 170 bedrijven hebben hun weg gevonden naar de branchevereniging en doen er hun voordeel mee. FPT-VIMAG stelt zich graag ook aan u voor.

Productietechnologie: de basis van de (inter)nationale maakindustrie
FPT-VIMAG is de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie, en leveranciers van automatiserings- en besturingssystemen voor de (inter)nationale maakindustrie. De diversiteit van de leden is groot.

De leden zijn actief in de deelsectoren productieautomatisering, verbindingstechniek, verspanende en niet-verspanende technieken, werkplaatsinrichting, (hardmetalen) gereedschappen, meettechnologie en 3D-technologie. Alles wat nodig is om materiaal, met name metaal, te bewerken is vertegenwoordigd binnen de vereniging. Met hun producten, know how en advies staan de leden van FPT-VIMAG aan de basis van de productieketen.

Niet voor niets is het motto “maken mogelijk maken”.

Wat doet FPT-VIMAG?
FPT-VIMAG heeft als missie de verdienkracht van de aangesloten leden te versterken en daarmee de Nederlandse maakindustrie te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige basis. De doelstelling voor de brancheorganisatie is: netwerken verbinden, kennis verdiepen en de business voor de toekomst verwaarden.

FPT-VIMAG wil marktplatforms initiëren en onderhouden waar vraag en aanbod uit de industriële ketens elkaar ontmoeten. De TechniShow is daar een sprekend voorbeeld van, maar ook de diverse netwerkbijeenkomsten voor leden. De events zijn ontmoetingsplaatsen waar kennis, technologie, diensten en ketenpartners samenkomen.

Zo vergroot u uw netwerk, uw kennis én uw marktkansen!

TechniShow
FPT-VIMAG is de trotse eigenaar van de TechniShow, het grootste evenement in de Benelux op het gebied van productietechnologie. Deze vakbeurs is dé plek waar haar leden en sectorgenoten tweejaarlijks hun productietechnologie tonen. De TechniShow is voor de exposanten belangrijk als netwerkplatform en voor het tonen van de laatste technologische ontwikkelingen. In 2016 viert de TechniShow haar 65-jarig bestaan.

Daarnaast werkt FPT-VIMAG in samenspraak met haar leden aan het continu versterken van hun 'exposure' door optimale samenhang tussen de TechniShow, andere evenementen en (aandacht via) digitale en papieren media. TechniShow is meer dan een vakbeurs; het evenement omvat diverse producten waar de schakels in de productieketen elkaar ontmoeten en hun kennis delen: TechniShow Magazine, TechniShow Portal en het netwerk event TechniShow Ontmoet.

Benieuwd naar de ledenvoordelen? Ga naar https://www.fpt-vimag.nl/voordelen-lidmaatschap/