Carmitech BV

Company Header Circles

Carmitech BV

Korte lijnen sterke troef van leverancier

Carmitech, leverancier van plaatbewerkingsmachines, onderscheidt zich op de markt met een programma kwaliteitsmachines, een gedegen service- en onderhoudspakket, deskundig advies en korte lijnen. Met die benadering heeft van Jeroen Carmiggelt van Carmitech inmiddels met succes een groeiende klantenkring opgebouwd. Door samenwerking met commerciële partners, waaronder Metall, Nukon, KuMatech (Technishow Innovatieprijs winnaar), Timmer en Thiel Systems kan Carmitech nagenoeg ieder facet van het plaatbewerkingsproces invullen.

Op de TechniShow toont Carmitech diverse machines met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Afbramen, afronden én finishen

Binnen het ruime aanbod van ontbraammachines biedt Carmitech met de RWT breedbandschuurmachine zeer degelijke machines met een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding. Carmitech toont, naast de RWT, die met 4 stations compleet kan afbramen, afronden én finishen in één doorgang; tevens een tafelmodel en een direct te integreren 6000 m3 waterfilterafzuiginstallatie.

 

Bluetech tapmachine

Voor wie op een economisch verantwoorde manier van M5 tot M24 wil draadtappen, biedt Carmitech met de Bluetech hydraulische tapmachines een perfecte oplossing. Op haar stand zal Carmitech de voordelen van deze machine demonstreren.

 

Buigen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
In samenwerking met commercieel partner Metall toont Carmitech een 7-assige 3m/160ton kantbank van RICO, uitgevoerd met Delem DA-69T touchscreen besturing. Een zeer compleet uitgevoerde machine met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Zetten of kanten?

Vanuit diezelfde samenwerking levert Carmitech ook het programma RAS zwenkbuigmachines. We laten u zien hoe eenvoudig u vanuit een STEP file een buigprogramma genereert. RAS biedt daarmee vooral voor het buigen van doosvormige producten een concurrerende productietechnologie.

 

Carmitech BV

Hal 7, stand A115

www.carmitech.com