• Robotics
  • Verspanende techniek
  • Meettechniek & vision
  • Productie automatisering
FPT-VIMAG lid

Cellro B.V.

Company Header Circles

Productieautomatisering

De hoogwaardige verspaning bruist van de potentie en mag trots zijn op een hoge kwaliteitsstandaard. Maar om wereldwijd competitief te blijven, moet de industrie kosteneffectiever produceren, zonder in te leveren op kwaliteit. Cellro gelooft dat de oplossing voor dit dilemma schuilt in slimme automatisering die het machinerendement maximaliseert, zelfs als we geen idee hebben hoe die toekomstige productie eruitziet.

Sinds de oprichting in 2004 maakte Cellro al snel naam met hun vernieuwende benadering van automatisering: gestandaardiseerde modulariteit. In plaats van zich neer te leggen bij de rigiditeit van automatisering, konden gebruikers eindelijk functies en uitbreidingen van hun systeem op elk moment verwisselen. Gestandaardiseerde modulariteit verenigde de betrouwbaarheid van standaards met volle flexibiliteit voor de toekomst. Die filosofie houdt tot op de dag van vandaag stand. Cellro stelt verspaners van klein- en midserie in staat om te produceren tegen minder arbeidskosten, met meer output per uur en een hogere totale productie. Your Machines, More Profitable.


 

 

"Stelt u zich eens voor hoe het ideaalbeeld van 100% geautomatiseerd produceren in een klein- tot midden grote serie omgeving eruit moet zien. Grote kans dat u op een product van Cellro uitkomt."
 

Bram de Koning
Oprichter en Eigenaar van Cellro