Innovatie
door Cellro B.V.

Cellro zet software voorop tijdens TechniShow

15 februari 2016

De verspanende wereld is dynamisch. De productie van de toekomst laat zich lastig voorspellen, al helemaal over tien jaar. Om die reden volgt Cellro al vanaf haar oprichting een modulaire filosofie: automatisering die meegroeit met de wensen en omstandigheden van de klant. Tijdens de aankomende TechniShow toont Cellro diverse modulair opgebouwde automatiseringssystemen in werking, waarbij een speciale rol is weggelegd voor software.


De stand van zaken in automatisering: hardware én software
Software blijft nog wel eens onbenoemd in de automatiseringswereld. Flexibele automatisering vraagt echter om intelligente software die het geheel werkelijk tot een veelzijdig en zelfdenkend systeem maakt. Software maakt het verschil. Doordat Cellro een hoge mate van modulariteit in hardware nastreeft, heeft zij de software Advanced 4.0 ontwikkeld: slimme software die is voorbereid om alle mogelijke configuraties zelfstandig aan te sturen. Voor het management levert dat overzicht en voorspelbaarheid op – voor de operator brede inzetbaarheid en gebruiksgemak. De software is het resultaat van drie jaar intensieve ontwikkeling.

De TechniShow heeft de primeur van Cellro’s Advanced 4.0 software.

Skid
Op de beursvloer ziet u een Skid. Het systeem is opgebouwd uit beproefde modules en wordt automatisch gecoördineerd door de software Advanced 4.0.
Machinefabrikanten leveren hun machines steeds vaker in combinatie met automatisering. De Skid is hierin een veel geziene keuze. Dit door zijn minimalistische constructie en grote range aan mogelijkheden.

Xcelerate
Xcelerate is Cellro’s meest toegankelijke en flexibele automatiseringsplatform. Het steekt de typische Cellro flexibiliteit in een compact en veelzijdig jasje. Op de beurs treft u de Xcelerate Smart configuratie. Deze is naast producthandling in staat tot pallethandling- en voorbereiding, waardoor met slechts twee pallets een complete serie geheel automatisch kan worden geproduceerd.

Cellro is te vinden in hal 11, stand D024
Bekijk de actuele stand van zaken op het gebied van automatiseringssoftware- en hardware bij Cellro in hal 11, stand D024.
 

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws