Code-P West B.V.

Company Header Circles

Code-P West B.V. / Builder 3D Printers

Code-P West B.V. richt zich op de ontwikkeling en realisatie van geassembleerde industriële producten. Deze producten zijn doorgaans opgebouwd uit kunststof, metaal, fijnplaatwerk, fijnmechanica en elektronica. Daarbij worden de juiste expertises samengevoegd tot maatwerk voor de klant en optimale resultaten in planning, doorlooptijd en kosten. De manier van prototypes produceren veranderd echter en daarom heeft Code-P West B.V. in 2012 een eigen 3D printer ontwikkeld onder de naam Builder 3D Printers. Inmiddels worden de Builder 3D printers wereldwijd verkocht vanwege hun hoogwaardige kwaliteit en de mogelijkheid om 2 materialen te printen door slechts 1 nozzle. 

Code-P West B.V. richt zich op de ontwikkeling en realisatie van geassembleerde industriële producten. Deze producten zijn doorgaans opgebouwd uit kunststof, metaal, fijnplaatwerk, fijnmechanica en elektronica. Daarbij worden de juiste expertises samengevoegd tot maatwerk voor de klant en optimale resultaten in planning, doorlooptijd en kosten. Het maatwerk dient echter steeds sneller geleverd te worden en veranderd constant. 3D printing is hier ideaal voor. Het kunnen printen van een prototype in 1 dag, het aanpassen daarvan en het goedkoop kunnen printen heeft Code-P 3 jaar geleden overtuigd om een eigen 3D printer merk op te richten, genaamd Builder 3D Printers. De Builder is verkrijgbaar in verschillende formaten en waar de Builder vooral om bekend staat is de unieke Dual-Feed Extruder. Deze Extruder maakt het mogelijk om 2 materialen/kleuren te printen door 1 nozzle. Met de Builder Dual-Feed kan men de meest gecompliceerde prototypes, objecten of andere voorwerpen printen met o.a.  water oplosbaar ondersteuningsmateriaal. Dit materiaal ondersteunt het object omdat er niet in de lucht geprint kan worden en het materiaal naar beneden zou zakken. De Builder 3D Printers worden in Noordwijkerhout ontwikkeld, geproduceerd en vanuit daar de hele wereld over verstuurd. De kwaliteit van de machine en de prints liggen zeer hoog, dit is één van de redenen waarom veel bedrijven voor de Builder kiezen.  Ook de educatie sector weet Builder te vinden, grote kans dat er een Builder op een school staat bij u in de buurt.  Ook levert Builder industriële 3D printers die maar liefst 1900 mm hoog kunnen printen.

https://www.youtube.com/watch?v=7LHvBS0W-Vw

"bij Code-P en Builder 3D Printers staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo wordt elke product met veel aandacht geproduceerd door ervaren werknemers en de Builder 3D printers maar liefst 15 uur getest voordat deze naar de klant gaan. Dit kost tijd, maar alleen dan kan de kwaliteit, waar wij om bekend staan, gerealiseerd worden"

Paul Hunck
Directeur Code-P / Builder 3D Printers