• Verspanende techniek
  • Machinegereedschappen
  • Ondersteunende technieken en overige
FPT-VIMAG lid

DoAll Nederland B.V.

Company Header Circles

DoALL Nederland B.V.

Zagenexperts

DoALL is een begrip in het lintzagen vanaf dag één. DoALL ontwikkelde de eerste metaallintzaag en is sinds die tijd een koploper in lintzaag ontwikkelingen. We zijn de enige fabrikant die alle benodigdheden aanbiedt, inclusief lintzaagmachines, zaagbladen, snijvloeistoffen en material-handling.

Een tandje beter dan de rest!

Met onze vele jaren ervaring zijn we de echte experts. Ons DoALL technisch klantenservice-  en ondersteuningsteam werkt met u aan de beste oplossing voor uw zaagtoepassing.

Welkom bij DoALL
Het begon met het uitvinden van de metaallintzaagmachine door onze oprichter, Mr. Leighton A. Wilkie in 1933. Hij was de eerste die alle drie vitale elementen produceerde voor het zagen: zaagmachines, lintzaagbladen en snijvloeistof. DoALL is ook de uitvinder van de Bimetaal lintzaag en maakte vele verbeteringen door de jaren heen. Ook vandaag zijn we nog steeds een trendsetter in lintzaagtechnologie. We hebben productiebedrijven in de Verenigde Staten, Canada en in Europa.

ISO 9001:2015 kwaliteitscertificering
DoALL heeft als doelstelling u, als klant, de beste producten en service te bieden. Deze ambitie resulteerde in de ISO 9001:2015 certificering van ons kwaliteitssysteem.

Tot uw dienst!
Het Europese Distributie Centrum bevindt zich in Dordrecht. Onze producten worden gedistribueerd door heel Europa, inclusief de Russische Federatie en het Midden Oosten. Onze fabrieks-getrainde lokale vertegenwoordigers hebben een eigen las service om snel te kunnen helpen en bieden ook technische ondersteuning.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZitdDwXZCjU