• Robotics
  • Verspanende techniek
FPT-VIMAG lid

Dormac Import B.V.

Company Header Circles

Optimale productie met de totaaloplossingen van Dormac

Dormac CNC Solutions is leverancier van machines voor de verspanende bewerkingen en 3D-metaalprinters. Met een uitgebreid machineprogramma, gespecialiseerde proceskennis en uitstekende servicesupport biedt Dormac hoogwaardige productieoplossingen tegen aanvaardbare investeringen. Dormac is daarmee uitgegroeid tot een volwaardige partner voor de gehele verspanende industrie. Met het programma zorgen zij voor de juiste aanvulling van alle benodigdheden voor een optimaal productieproces.

Bedrijfsinformatie

Het machineprogramma van Dormac is zeer divers. Op draaigebied loopt het uiteen van eenvoudige 2-assige draaibanken tot complexe meerassige multi-tasking draaimachines. Op freesgebied loopt het uiteen van compacte bewerkingscentra tot grote bedfreesmachines. Een hoge machinestabiliteit en perfecte bewerkingsnauwkeurigheid zijn kenmerkend voor het programma.

 

Totaaloplossingen

Dormac wil niet alleen oplossingen leveren voor uw verspanende productie, maar ook zorgen voor continuïteit. Met jarenlange ervaring die Dormac heeft met verspanende machines weet Dormac als geen ander dat automatisering meer omvat dan alleen het beladen en ontladen van een draai- of freesmachine. Daarnaast is procesoptimalisatie in de verspanende industrie net zo belangrijk. 

Dormac vindt het belangrijk om samen met haar klanten aan de toekomst te werken. Dormac loopt voorop wanneer het gaat om de nieuwste ontwikkelingen in de metaalwereld. Een 3D metaalprinter kan u oplossingen bieden die niet met de huidige productie methodes te realiseren zijn. 

 

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met Dormac.

Dormac CNC Solutions
Breeuwhamer 25
1648 HG De Goorn

0229-542485
info@dormac.nl
www.dormac.n

“Doen wat de klant van je vraagt en zorgen dat het werkt, dat is ons credo.”