• Verspanende techniek

Dynobend BV

Company Header Circles

Leverancier van technologisch vooraanstaande oplossingen voor het buigen (koud vervormen) van buis en profiel

Dynobend is een wereldwijd opererend familiebedrijf met een breed portfolio van systemen, producten en industriële diensten. Dynobend bedient sinds 1988 vrijwel elke essentiële markt en is de specialist in het leveren van buigmachines voor het buigen (koud vervormen) van buis, draad en profielen.

Slimme software binnen de buig- en omvorm- technologie, alsmede eigen ontwerp en fabricage van gereedschappen, maken voor u het aanbod compleet. Bedieningsgemak, maximale vrijheden en een attractief design zijn de unieke eigenschappen voor zowel onze standaard buigmachines als ook turn-key oplossingen.De disciplines engineering, mechanica, sofware en de interactie tussen mens en machine zijn onze krachten. In de zoektocht naar innovatieve oplossingen, verruimen we altijd weer de grenzen van de technische mogelijkheden en kennis.

Dynobend kent een bedrijfscultuur zonder individuele belangen, gericht op collectieve prestaties. Samenwerking, betrokkenheid en dienstbaarheid zijn de voelbare kenmerken binnen onze bedrijfscultuur.

 

Bekijk ook onze vernieuwde website www.dynobend.com