Ebbers Metalworks B.V.

Company Header Circles

Punchplus Ebbers Metalworks B.V.

Van 20 t/m 23 maart a.s. zal in de Jaarbeurs in Utrecht wederom de Techni-Show plaatsvinden. Dit jaar zal Ebbers Metalworks met de nieuwe merknaam Punchplus weer met een stand aanwezig op deze vooraanstaande vakbeurs voor industriële productietechniek.

Het is alweer vijf jaar geleden dat we een webshop introduceerden voor de ponsbeugels van Gema. Drie jaar terug werden hier de Wemo ponsbeugels aan toegevoegd. Sinds kort zijn daar ook stansgereedschappen bij gekomen. Daarmee begon ons ‘onlinegebouw’ te kraken en barstte onze relatief jonge ponsbeugelsite nu al uit z’n voegen. Zeker ook in het licht van de overlopende ambities van de aanstormende Ebbers-generatie Remco, Herralt, Jan en Marten was het niet de vraag óf er een volgende vernieuwing zou komen, maar wannéér dit zou gebeuren. Wel; het is al zover.

We hebben de vertaalslag gemaakt van 1 + 1 = 2 Dat klinkt zo: Ponsbeugels + stansgereedschappen = Punchplus. De naam zegt het al: bij Punchplus kunt u ponsbeugels én stansgereedschappen online bestellen. Met onze webshop www.punchplus.nl slaan we een nieuwe weg in en stappen we de online stanswereld binnen. Makkelijk, snel, transparant en betrouwbaar. De specialisten van Punchplus gaan moeilijke uitdagingen niet uit de weg; daar krijgen ze juist energie van. Of Jan nu een volg-snij-zetstempel moet maken met een dubbele strookinvoer en tien stappen, of Herralt moet een speciale kabelstrip-knipmachine bouwen, of Remco een tiental ponsbeugels: u krijgt conform afspraak wat u nodig heeft. Voor deze mannen is het vanzelfsprekend dat ze werken met de nieuwste technologie. Klinkende namen als EdgeCam, AgieCharmilles en Hermle zijn voor hen gemeengoed.

Duidelijk over prijs en levertijd Punchplus kan 5-assig simultaan complexe (stans)onderdelen maken. Maar ook een eenvoudige ponsnippel die de volgende dag geleverd moet worden. Uw specificaties zijn simpel te uploaden op onze site. Binnen no time rolt daar een prijs en levertijd uit. In veel gevallen staan de prijzen en levertijden al vermeld en kunt u zelf bepalen wanneer u iets geleverd wilt hebben.

Bestel op www.punchplus.nl Ons ideaal van het online bestellen van een 3D-onderdeel, een stansgereedschap of die eenvoudige ponsnippel ligt met www.punchplus.nl binnen handbereik. Hiermee is werkelijkheid geworden wat we graag willen: de nieuwste technologie die Punchplus in huis heeft, online benutten. Een ideale werkelijkheid voor ons, maar vooral voor onze klanten!

Stansgereedschappen

Punchplus construeert en produceert stansgereedschappen. volg-, snij-, en buigstempels worden uiterst zorgvuldig voor geproduceerd, samengesteld en getest. Aan de hand van uw geüploade producttekeningen en /of stempeltekening stellen we een offerte op, deze kunt u binnen 1 dag in uw mailbox verwachten. In nauwe samenspraak met u zetten we onze kennis van gereedschapmaker zodanig in, dat we u hoog gekwalificeerde stempels leveren die garant staan voor jarenlange kwaliteitsproductie.

Ponsbeugels

Punchplus is de fabrikant van alle Gema en Wemo ponsbeugels, stripdoorkappers en uithoekstempels. We leveren ponsbeugels, snijdelen en alle onderdelen uit voorraad, met een korte levertijd. Op onze website www.ponsbeugels.nl vindt u alle technische informatie, prijzen en levertijden van alle Gema en Wemo ponsbeugels en toebehoren.

Ebbers Metalworks

Ebbers Metalworks verwerkt metaal tot innovatieve producten van hoge kwaliteit door middel van technologische processen en een modern machinepark. Klik op `de + en een wereld van metaalbewerken ligt voor u open van stansen tot en met poedercoaten, van enkelstuks tot complex samengestelde producten, kortom: High quality metal products, by man machine en commitment.

Wilt u zichzelf nu alvast toegang verschaffen tot de Techni-Show, klik dan onderstaand om u te registreren. U ontvangt dan uw toegangskaart vooraf per post. Deze kaart is alle dagen geldig en is persoonlijk.

Wij hopen u op onze stand A 077 in Hal 7 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Punchplus
 

We hebben de vertaalslag gemaakt van 1 + 1 = 2 Dat klinkt zo: Ponsbeugels + stansgereedschappen = Punchplus.

Punchplus