• Robotics
  • Verbindingstechniek
  • Verspanende techniek
  • Niet-verspanende techniek |plaatbewerking
  • Ondersteunende technieken en overige
FPT-VIMAG lid

Efaflex - van Tol en Keijzer B.V.

Company Header Circles

EFAFLEX snelle en veilige deuren

Bij de oprichting van de firma in 1974 was EFAFLEX de eerste firma wereldwijd die zich uitsluitend bezighield met snellopende deuren. En dat heel bewust! Want onze voorsprong vanaf de eerste dag is op deze visie gebaseerd. Vandaag de dag is EFAFLEX de marktbepalende fabrikant van snelloopdeuren. EFAFLEX biedt innovatieve en creatieve ingenieurskunst uit Duitsland.

EFAFLEX - 40+ jaar succes

Met een snelloopdeur van EFAFLEX kiest u voor wereldwijd toonaangevende technologie en profiteert u exclusief van onze technische voorsprong. Eigen onderzoek en ontwikkeling vormt bij EFAFLEX een belangrijk onderdeel van de ondernemingsfilosofie. Zo zorgen wij voortdurend voor vooruitgang. Het is niet eenvoudig om wereldwijd de onbetwiste nummer één in technologie te zijn maar we blijven revolutionaire deursystemen ontwikkelen - voor uw succesvolle toekomst.

Kwaliteit

Als eerste fabrikant van deuren laat Efaflex al sinds 2005 zijn snelloopdeuren door de IFT regelmatig controleren op duurzaamheid en sinds 2008 wordt dit ook gecertificeerd. De Snelloop-spiraaldeuren EFA-SST, EFA STT en de Snelloop-vouwdeuren EFA-SFT werden in het laatste testrapport zelfs op 1 miljoen bewegingen getest.

https://youtu.be/Ps2FawHdPuU

EFAFLEX heeft voor iedere situatie de perfecte snelloopdeur.

Weinig inbouwruimte? Geen probleem! Bescherming van mens en machine.. kies onze nieuwe machineafschermingsdeur!

Problemen met temperatuurverschillen? Vraag naar onze spiraaldeur.

Frank Keijzer
Directeur