• Meettechniek & vision
FPT-VIMAG lid

EMS Benelux BV

Company Header Circles

EMS Benelux BV

Masters in Metrology

EMS SA en EMS Benelux BV bes
taan meer dan 20 jaar! Sinds begin
 2010 hebben wij onze krachten
gebundeld tot één organisatie 
met een nieuwe strategie en een onderscheidende werkwijze. EMS is qua volume één van de grootste en innovatieve aanbieders van geometrische meettechnieken in de Benelux.

EMS bestrijkt de gehele Benelux met een zeer uitgebreid en onderscheidend leveringsprogramma van uitsluitend a-merken en is hiermee uniek als leveran- cier op het gebied van geometrische meettechnieken. De bundeling van onze jarenlange ervaring en knowhow maakt dat wij voor ieder meetprobleem een oplossing op maat kunnen aanbieden.

Naast ons uitgebreide productaanbod bieden wij ook diensten aan, welke ons in staat stellen u een totaal- oplossing aan te bieden.

Onze focus is om deze diensten voortdurend te verbe- teren, waardoor wij u kunnen begeleiden gedurende de hele leven van uw investering en zo ons onder- scheiden van de anderen

U kunt bij ons terecht voor: kalibratie van meetmiddelen, onderhoud/ kalibratie en reparaties van o.a. meetmachines, loonmetingen en productscans, klantspecifieke meetcursussen, opleidingen, maar bijvoorbeeld ook verhuizing en retrofit van meetmachines en andere hightech meetapparatuur.

Bent u op zoek naar de ‘juiste koop’ in combinatie met een duurzame relatie, dan bent u bij EMS aan het juiste adres.