Glavimans Machines en Gereedschappen B.V.

Company Header Circles

Glavimans Machines en Gereedschappen B.V.

Door diverse agentschappen kunnen wij u een zeer breed assortiment specialistische machines, gereedschappen en toebehoren aanbieden voor de metaalbewerking en industrie.

Uit Zweden vertegenwoordigen wij voor Nederland en België de 3nine innovatie. Een gepatenteerd olie-nevel separatie systeem. 99,9% van de olie en partikels wordt zonder filters afgescheiden en naar de machine geretourneerd. 3nine levert besparingen op ten aanzien van koelmiddel, snij-olie, filters en onderhoud, terwijl de luchtkwaliteit beduidend verbetert. 

Nieuw in ons programma zijn de reinigingsinstallaties van Höckh, Höckh is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd op het gebied van reinigingsinstallaties voor bewerkte parts, zowel op basis van waterige- als oplosmiddelmedia.

Alle voorkomende bewerkte parts/werkstukken zijn geschikt (draaien, (CNC) frezen,  stampen, buigen, vormen, smeden, gieten, slijpen, polijsten)

Höckh biedt een breed scala aan systemen voor het precisie reinigen en ontvetten van uw onderdelen. Van kleine, handbediende systemen tot volledig geautomatiseerde grote installaties heeft Höckh de juiste oplossing.
De focus ligt op gesloten systemen, dat wil zeggen dat alle verrichtingen vanaf de voorreiniging tot het drogen automatisch via een besturingssysteem in een gesloten kamer wordt uitgevoerd

Ook in ons programma de draadrolmachines van Rollwalztechnik. Met de machines van Rollwalztechnik zijn spaanloze bewerkingen mogelijk voor het vervaardigen (rollen) van schroefdraad. Tevens ook fabrikant van kartelrollen/houders in verschillende kwaliteiten. 

Verder mogen wij Habrama vertegenwoordigen, de specialist op het gebied van CNC hoogprecisie tandheugel- frees- en slijpmachines.

Voor verdere info verwijzen wij u graag naar onze website! Of beter bel ons even op 0187-493366..

https://www.youtube.com/watch?v=YkVfQHPfpxA