Greenock CAD Service

Company Header Circles

Ketenintegratie, sleutel naar innovatie!

Meer orders – meer mensen? NEE! Dat kan SMARTER!

Het gaat weer goed met de maakindustrie in de Benelux! De orderportefeuille groeit. Bent u al klaar om deze groei aan te kunnen met uw huidige team? Moderne software maakt het mogelijk uw hele primaire proces, van verkoop tot en met de levering en nazorg, digitaal te besturen. Het is de sleutel voor optimalisatie, innovatie én uw opstap naar SMART Industry.

SMART Commerce – commercie cruciaal onderdeel van het digitale proces
De tijd dat een website een digitale brochure was ligt achter ons. 70% van het aankoopproces wordt door uw klanten en potentiële kopers on-line afgewerkt. Daarom is digitale ondersteuning van uw commerciële proces een cruciale succesfactor aan het worden. Zowel uw marketing- als verkoopactiviteiten moeten SMART integraal deel uitmaken van de digitale procesketen.

SMART Engineering – anyplace, anytime, anywhere
Stelt u zich voor: op uw website vinden uw potentiële klanten de meest actuele informatie van uw producten. Misschien kunnen zij uw producten ook on-line configureren en samenstellen. Uw  commerciële mensen gebruiken de meest actuele informatie van uw producten om uw klanten te overtuigen. Uw engineers zijn bezig met engineering, niet met administratieve taken.  

SMART Production – snel én foutloos produceren
Stelt u zich voor: uw productieafdeling, maar ook uw toeleveranciers gaan altijd met de juiste gegevens van start. De doorlooptijd naar product wordt verkort doordat de correcte 3D gegevens direct worden vertaald naar gestandaardiseerde bewerkingsmethoden en greedschappen. U komt nooit voor verrassingen te staan.  De levering is voorspelbaar, zowel qua tijd als qua kosten.

SMART 3D-model vormt de basis
Intelligente software ondersteunt de integratie van de onderdelen van de keten. Alle engineering-, project- en productieinformatie is op deze manier geborgd. Een koppeling met uw ERP systeem reduceert de faalkosten en verkort de doorlooptijd.

Greenock: SMART experts
Greenock - Pimpel begeleidt al ruim 25 jaar honderden bedrijven in de maakindustrie met de verbetering van de Engineering- en Productieprocessen. Ruim 70 medewerkers hebben de ervaring en expertise om ook uw organisatie SMARTer te laten werken. We doen dat uitsluitend met software van wereldmarktleiders. En natuurlijk begeleiden we uw mensen bij de veranderingen. Want zij moeten het doen.

SMART Starten?
Wilt u weten waar uw bedrijf mee zou kunnen beginnen? Maak een afspraak voor een Greenock Quickscan. Eén van onze specialisten staat voor u klaar om ook uw bedrijf te helpen met de volgende SMART Industry stap.

Greenock - Pimpel
www.greenock.eu
Tel:  0318 -58 25 00
Keplerlaan 16
6716 BS EDE

https://www.youtube.com/channel/UCFshtIchNcyYMkabq0beg0Q?view_as=subscriber