FPT-VIMAG lid

Hänel Kantoor- en Magazijn

Company Header Circles

Hänel Kantoor- en Magazijnsystemen

Hänel is producent van automatische opslagsystemen. Onze opslag- en orderverzamelsystemen volgens het goods-to-person principe bieden productievere, betrouwbaardere en meer ergonomische oplossingen dan de traditionele opslag- en orderverzamelsystemen. Een ander belangrijk aspect is de significante ruimtewinst in vloeroppervlakte, welke door plateauliften en paternosterkasten wordt gerealiseerd.

Hänel

De naam Hänel staat al sinds de jaren '50 voor innovatieve oplossingen op het gebied van geautomatiseerde beschikbaarstelling van dossiers en materiaal. Tegenwoordig zijn wij een van de grootste fabrikanten ter wereld in onze branche. Door de voortdurende verdere ontwikkeling van onze producten en software bieden wij vandaag al oplossingen voor de eisen van morgen aan. Bij alle vooruitgang zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid voor het milieu en willen wij zo milieuvriendelijk mogelijk ontwikkelen en produceren. Zo heeft Hänel als eerste aanbieder van verticale lifttechnologie met de EcoDrive® een systeem ontwikkeld, waarbij de energie van de zakkende extractor weer in elektrische energie omgezet en aan het elektriciteitsnet afgegeven wordt. Ook dit helpt energie te besparen en het milieu te beschermen.

Onze systemen treft u aan bij vele gerenommeerde ondernemingen en in een grote verscheidenheid aan branches. Deze ondernemingen hebben allen voor hoogte geoptimaliseerde opslag gekozen vanwege de ruimtebesparing, tijdwinst en kostenbesparing in hun onderneming en logistieke proces.

http://haenel.nl/nl/nl/Producten/Systeemvoordelen.html