FPT-VIMAG lid

Hagoort Groep

Company Header Circles

Hét adres voor al uw metaalbewerkingsvloeistoffen

Reeds 37 jaar vertegenwoordigt Hagoort in de BeNeLux de Duitse producent Jokisch GmbH, fabriek voor smeer- en koelmiddel specialiteiten.

Het in Hilvarenbeek gevestigde bedrijf levert hoofdzakelijk aan eindverbruikers maar heeft ook een speciale lijn vloeistoffen voor de wederverkoop. Tevens is Hagoort intermediair voor de Engelse, Spaanse en Portugese markt. Sinds de oprichting in 1979 is Hagoort uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de metaalbewerkende en -verwerkende industrie. Hagoort beperkt zich niet alleen tot levering van een omvangrijk programma aan metaalbewerkingsvloeistoffen en toebehoren, maar levert ook de service m.b.t. adviezen, begeleiding, vloeistofcontrole en vloeistofonderhoud.

Naast in water oplosbare snij-koelvloeistoffen heeft Jokisch een uitstekende reputatie opgebouwd in niet in water oplosbare metaalbewerkingsvloeistoffen voor de verspanende- en niet verspanende industrie, anti-lasspat producten,ontvettingsproducten en anti-corrosievloeistoffen. Een passende lijst van toebehoren sluit het programma professioneel af. Individualiteit in bewerkingsprocessen eist een individuele ondersteuning. Onze adviseurs helpen U graag om een optimale oplossing te vinden voor uw bewerkingsproces!

https://vimeo.com/87276063

Hagoort levert méér dan alleen olie! Wij zijn uw partner voor monitoring van de metaalbewerkingsvloeistoffen binnen uw bedrijf.


 

Paul Verheggen
Technisch adviseur