FPT-VIMAG lid

Hahn+Kolb Tools Benelux

Company Header Circles

HAHN+KOLB

Uw onderhoud en werkplaats op orde houden, productieprocessen verbeteren? Hiervoor treffen technische bedrijven nu een nieuwe partner in de Benelux. Sinds januari 2015 verkoopt de bekende Duitse gereedschappen leverancier HAHN+KOLB namelijk rechtstreeks vanuit een verkoopvestiging in Almelo. Binnen het assortiment vallen onder andere gereedschap, machines en bedrijfsinrichting.

Op het bedrijventerrein Twentepoort Oost in Almelo opende HAHN+KOLB Tools Benelux zijn deuren. Van hieruit verkoopt de Nederlandse vestiging van de gelijknamige Duitse moederorganisatie aan diverse bedrijven binnen de metaal, automotive, elektrotechniek, luchtvaart en energiesector.


 

Producten en merken

HAHN+KOLB staat bekend om zijn assortiment in onder meer verspanings- en montagegereedschap, span- en meettechniek en elektrisch handgereedschap. Daarnaast levert het werkplaatsinrichting en metaalbewerkingsmachines. In alle gevallen gaat het om zowel premiummerken van topproducenten als om eigen merken. Het eigen premiummerk ATORN staat bijvoorbeeld voor kwaliteit en innovatie. Waarbij het eigenmerk ORION weer bijzonder aantrekkelijke is vanwege de prijs-kwaliteitverhouding.

24-uurslevering en bewezen kwaliteit

Leveringen en service lopen rechtstreeks via het modernste logistieke centrum van Europa, gevestigd in Ludwigsburg. Vanuit het vrijwel compleet geautomatiseerde magazijn levert het bedrijf binnen 24 uur. Dat gebeurt met de bekende Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit. Hiervan getuigt onder meer het certificaat ISO9001:2008 voor kwaliteitsmanagement. En voor de automobielindustrie VDA 6.2:2004.

Moderne vormen voor raadplegen en bestellen

Het assortiment staat onder meer in de tweedelige Nederlandstalige catalogus. Hierin krijgen afnemers meer technische details te zien. Raadplegen en bestellen kan ook via de webshop www.hahn-kolb-shop.com en de online productfinder. Die toont gereedschap op basis van hun bewerkingssoort en materiaal. Tevens biedt HAHN+KOLB een mogelijkheid voor goederen in consignatie, via een HK-mat gereedschapsuitgiftesysteem of via e-procurement oplossingen op maat.

HK - NET elektronische inkoop voor B2B.

Met onze B2B Online Shop HK - NET bieden wij u een volledige webshop met diverse interessante mogelijkheden.

Het gebruik van eigen artikel en bestelnummers, gebruiker specifieke instellingen of budgetregelingen brengen uw elektronische bestellingen naar een hoger niveau. Met behulp van inkooplijsten en scannen wordt het zoeken, vinden en bestellen nog comfortabeler en veiliger.

Werkgelegenheid

De vestiging in Almelo met showroom en demoruimte biedt werk aan negen mensen. Vijf hiervan zijn rayonmanager. Zij werken vanuit een homeoffice en adviseren in hun rayon. Ook op het gebied van verspaning- en meettechniek is er een productspecialist beschikbaar. De buitendienst valt onder verkoopleiding van Simon Stroo. Het complete organisatieteam staat onder directie van Jeroen Workel.

 

Over de moederorganisatie

Een van de grootste Duitse familiebedrijven, de Würth-Gruppe, vormt de moedermaatschappij van HAHN+KOLB. De Duitse dochter opereert sinds 1898 als zelfstandige onderneming vanuit Ludwigsburg, inmiddels met ruim 800 medewerkers. Mede dankzij het familiebedrijf vormt het een solide organisatie, die bovendien snel groeit, de laatste vijftien jaar werden er vestigingen geopend in elf landen. In navolging van het buitenlandse succes verwacht ook de Nederlandse vestiging veel bedrijven te bedienen en verdere banengroei te realiseren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hahn-kolb.com.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

HAHN+KOLB Tools Benelux                      

Ambachtstraat 16
7609 RA Almelo (NL)
Tel: +31 (0) 85 486 54 20
Fax: +31 (0) 85 486 54 99
Mail: verkoop@hahn-kolb.nl
Website: www.hahn-kolb.nl


 

LET'S WORK TOGETHER.