• Robotics
  • Productie automatisering
FPT-VIMAG lid

HALTER CNC Automation B.V.

Company Header Circles

HALTER CNC Automation B.V.

HALTER CNC Automation heeft de ontwikkeling van de HALTER LoadAssistant gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in de CNC-verspaningswereld. Als geen ander begrijpen wij met welke problematiek verspanende bedrijven te maken hebben: leveranciers verwachten steeds kortere levertijden, de marges staan steeds meer onder druk en er is steeds meer gebrek aan geschoold personeel. Daarnaast worden met de dure CNC machines te weinig spindeluren gerealiseerd, omdat die gekoppeld zijn aan de reguliere werktijden.

Missie
De missie van HALTER CNC Automation is verspanende bedrijven te helpen winstgevender te worden, ook bij productie van kleinere series. De HALTER LoadAssistant biedt hiervoor een standaard en laagdrempelige oplossing. De HALTER LoadAssistant wordt inmiddels met succes ingezet door bedrijven in Europa en de Verenigde Staten.

Samenwerking met Fastems
De HALTER LoadAssistant is ontwikkeld in samenwerking met de Fastems Groep. Fastems is wereldwijd marktleider op het gebied van productieautomatisering, met meer dan 1.500 geinstalleerde FMS systemen, 350 portaalladers en 1.600 geleverde robotcellen.

Internationaal dealernetwerk en Service Partners
HALTER CNC Automation levert de HALTER LoadAssistant® wereldwijd en werkt daarbij samen met HALTER dealers en Service Partners. Alle monteurs van de Service Partners worden door HALTER opgeleid en jaarlijks gecertificeerd. Hierdoor blijft de kwaliteit van de installaties en de service gewaarborgd.

De meer dan 25 jaar ervaring van het HALTER management gecombineerd met onze sterke relaties met de CNC eindgebruikersmarkt, inspireert ons om kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun productie-opbrengsten. Dit doen wij door middel van eenvoudige en betaalbare automatisering en door aan te tonen dat automatiseren zich uitbetaald, altijd!

Wouter van Halteren
Directeur/Eigenaar HALTER CNC Automation