Nieuws
door HALTER CNC Automation B.V.

Halter CNC Automation naar Hoevelaken

2 februari 2018

Met ingang van 1 januari 2018 is Halter CNC Automation officieel verhuisd naar de Hogebrinkerweg 19 in Hoevelaken. Vanwege de gestage groei van de organisatie was er behoefte aan meer ruimte. In het nieuwe onderkomen in Hoevelaken is er voldoende ruimte om de groei te faciliteren.

Afgelopen jaar eindigde Halter CNC Automation met haar universele robotoplossing op de 7e plaats in de top 100 van de meest innovatieve Nederlandse MKB-bedrijven. Sinds de oprichting van Halter CNC Automation in 2013 is de organisatie fors gegroeid. Zodanig dat ze inmiddels in 18 landen wereldwijd op de markt actief zijn; van Europa tot Amerika en Nieuw-Zeeland. Naast het hoofdkantoor in Nederland, heeft Halter CNC Automation nog twee eigen verkoopkantoren in de UK (sinds juni 2017) en de Verenigde Staten. Als alles volgens planning verloopt opent Halter op de nieuwe locatie in Hoevelaken binnen afzienbare tijd een Europees ‘Experience center’.

Verder worden maandelijks (klantspecifieke) workshops verzorgd voor (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden in het Halter Technology Center in het Duitse Issum. Noemenswaardig tot slot is dat ook het internationaal, opererende serviceteam van Halter wederom is uitgebreid met nieuwe medewerkers. Dit met als doel om wereldwijd de service naar hun klanten nog verder te professionaliseren.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden