Heembouw Holding B.V.

Company Header Circles

Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen werken. Samen met onze collega’s en leveranciers zetten wij onze kennis en ervaring in om voor onze klanten een werkomgeving te creëren en realiseren, waar ze graag zijn en succesvol kunnen ondernemen. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Amersfoort, Breda, Rotterdam en Roelofarendsveen. Heembouw heeft een eigen architectenbureau, Habeon Architecten, dat alle projecten in BIM uitwerkt. Met 260 medewerkers, een omzet van 170 miljoen en een solvabiliteit van circa 40% is Heembouw een in alle opzichten gezonde onderneming met de ambitie een duurzame groei te realiseren.

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn.  Dat is wat wij als bouwer het liefste doen. Daarbij realiseren wij ons dat je niet alles moet willen kunnen. In onze bedrijfsvoering hebben we een duidelijke focus verdeeld over 2 clusters: wonen – werken. Hierbinnen werken we in gespecialiseerde teams voor 3 klantgroepen: Bedrijfsruimten – Kantoren – Wonen.  Volledige focus op een specifieke klantgroep zorgt ervoor dat we onze klanten beter begrijpen en meer klantwaarde kunnen creëren.

Plekken creëren waar mensen willen zijn, houdt veel meer in dan goed bouwen alleen. Binnen werken houden we ons bezig met vragen als Hoe wordt een productieproces ingepast in het gebouw,  wat is de juiste plek voor een bedrijf om zich te vestigen, hoe kunnen we een pand uitbreiden terwijl het proces ongestoord doorgaat, hoe kan je gebouw de omgeving versterken, hoe zorg je ervoor dat je pand gefinancierd wordt? Heembouw biedt haar klanten een integrale aanpak voor hun huisvestingsvraag en is altijd op zoek naar nieuw manieren om toegevoegde waarde te leveren.

In de loop der tijd hebben we, vanuit de vragen en wensen van onze klanten, een uitgebreid scala aan innovatieve diensten en tools ontwikkeld. Van locatiekeuze advies met onze gronddatabank, tot financiering van uw nieuwbouw en van ontwerp en engineering van uw nieuwe productieomgeving tot de lean aanpak van een bouwproject.