• Verbindingstechniek
FPT-VIMAG lid

Henkel Nederland B.V.

Company Header Circles

Henkel - Uw wereldwijde partner voor lijmen, afdichten en oppervlaktebehandeling

Voor de creatie van toegevoegde waarde heeft u tegenwoordig niet alleen nood aan uitstekende producten; vooral de ondersteuning van een professionele partner is hierbij onontbeerlijk.

Eén van deze partners is Henkel, wereldmarktleider op het vlak van lijmen, afdichten en oppervlaktebehandeling.

Henkel beschikt over een compleet en uniek assortiment van uiterst betrouwbare producten onder de merknamen LOCTITE, TEROSON, BONDERITE, TECHNOMELT en AQUENCE.

De afdeling General Industry kan oplossingen bieden in alle stappen van de industriële productiewaardeketen dankzij het unieke assortiment van producten voor:
- metaalbewerking
- industriële reiniging
- voorbehandeling van metalen
- lijmen
- afdichting

Henkel kan bijgevolg aantreden als one-stop-shop voor al uw behoeften. Dankzij een goed begrip van de volledige industriële waardeketen, kan Henkel uw innovatieproces vergemakkelijken.
Henkel levert niet alleen producten maar beschikt eveneens over een uitgebreid team van commerciële en technische ingenieurs. Zij zoeken samen met u naar verbeteringsmogelijkheden in het eindproduct en in het productieproces.

Naast technisch advies, verzorgen zij ook gespecialiseerde technische trainingen en webinars, specifiek op uw behoeften afgestemd.

Henkel merkproducten leveren uitstekende prestaties - terwijl ze de natuurlijke hulpbronnen instandhouden. Getuige hiervan is de toppositie van Henkel in de Dow Jones Sustainability Index.


Henkel is wereldwijd actief met toonaangevende merken en technologieën in drie bedrijfstakken: was- en reinigingsproducten, cosmetica- en verzorgingsproducten en kleefstoftechnologieën Henkel werd opgericht in 1876 en heeft wereldwijd leidinggevende marktposities op zowel consumenten- als industriële markten met bekende merken zoals Persil, Schwarzkopf en Loctite. Henkel telt ongeveer 47.000 werknemers en registreerde in 2014 een omzet van 16,4 miljard euro en een aangepaste bedrijfswinst van 2,6 miljard euro. De preferente aandelen van Henkel zijn opgenomen in de Duitse beursindex DAX .


 

HENKEL - SAMEN GEVEN WE UW BUSINESS EEN BOOST!