Hetronic b.v.

Company Header Circles

Hetronic b.v.

Hetronic is een pionier op het gebied van Industriële radiografische besturingen en is een wereldwijde marktleider.  Onze missie is veilige, betrouwbare en betaalbare radiografische besturingen te leveren aan de vele verschillende industrieën over de gehele wereld zodat onze klanten veiliger en efficienter hun systemen kunnen besturen.  Wij zijn uw partner voor al uw radiografische toepassingen.

 

 

In 2006 is Hetronic b.v. licentiehouder en assembling partner van Hetronic International in Oklahoma USA, waarbij wij tevens Hetronic klantenspecials, besturingen, zenders, ontvangers en Hetronic onderdelen leveren.  Onze onderscheidende punten zijn:

  • Eigen technici: Onze werknemers zijn bekwaam in het repareren, testen, afstellen en in bedrijfstellen van alle Hetronic producten.
  • Korte levertijden: Alle gangbare onderdelen leveren we uit voorraad en speciale onderdelen en systemen kunnen we in overleg leveren zodat u uw ambities kunt waarmaken.
  • Brede range standaard systemen: Onze brede range met standaard modellen sluit perfect aan bij de diverse toepassingen in de markt.
  • Op maat gemaakte systemen:  ls Hetronic assembly partner zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van het systeem naar uw wens.
  • Wereldwijd support netwerk: Met vestigingen in meer dan 45 landen, bent u overal ter wereld gegarandeerd van een snelle en deskundige service, om een eventuele stilstand tot een minimum te beperken.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ip2FgZoAfzw&feature=youtu.be