• Robotics
  • Productie automatisering
  • Niet-verspanende techniek |plaatbewerking
FPT-VIMAG lid

HGG Profiling Equipment B.V.

Company Header Circles

Specialists in 3D profiling

De HGG Group is een internationale groep bedrijven, met bijna 100 medewerkers, die zich heeft gespecialiseerd in het 3D snijden van stalen profielen.

Eén onderdeel van de onderneming  richt zich op het ontwikkelen en produceren van machines en software (HGG Profiling Equipment BV) en het andere gedeelte op het uitvoeren van snijwerk voor derden (HGG Profiling Contractors BV).

Als machinebouwer ontwikkelen wij CNC gestuurde snijmachines waarmee dikwandige, stalen profielen (buizen, balken en kokers) perfect gesneden worden, inclusief een laskant. Deze machines worden succesvol ingezet in vele markten zoals constructiebedrijven, machinebouw, offshore constructies, scheepsbouw en staalhandel.

Daarnaast opereert HGG ook als een internationaal loonsnijbedrijf. Snijwerk kunt u uitbesteden bij één van onze servicecentra. Met onze mobiele snijmachines zijn wij ook in staat om op  elke gewenste locatie in de wereld uw buizen te profileren.

 

“Wij luisteren naar onze klanten. Dit resulteert in een product portfolio dat geïnspireerd is op de behoeften uit de markt.”

Board of Directors at HGG