Hoffmann-Metalcare BV

Company Header Circles

Hoffmann-Metalcare BV

Hoffmann-Metalcare ontwikkelt, levert en onderhoudt productielijnen met verspanend en niet-verspanende machines voor metaalbewerkingsbedrijven en de maakindustrie.

Niet-verspanende machines

Van persen tot ponsstraten. Van bevettingsapparatuur tot richtinstallaties. En van aanvoerapparatuur tot laser suppliers. Hoffmann-Metalcare levert alle onderdelen van niet-verspanende productielijnen.

Verspanende machines

Hoffman-Metalcare levert alle benodigde onderdelen en uitbreidingsmogelijkheden voor niet-verspanende productielijnen. Van zaagmachines en besturingssystemen tot veiligheidsschermen en sensoren. En natuurlijk ook laser supplies en systemen voor het spannen, wisselen of bewaken van gereedschap.

Deskundig advies

We analyseren graag uw productieprocessen. Op basis daarvan adviseren we welke machines het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en hoe uw productielijn het beste ingericht kan worden.

Engineering

Onze engineers ontwikkelen productielijnen die helemaal aansluiten op uw behoeften. We hebben ook ervaring met complexe multi-disciplinaire ontwikkelingstrajecten van productielijnen.

Testen en training

Hoffmann-Metalcare kan in eigen huis productielijnen opbouwen en nulseries draaien. We laten een productielijn pas achter nadat we uw operators en medewerkers van de technische dienst getraind hebben.

Onderhoud en reparatie

Onze servicemonteurs beschikken over een schat aan technische kennis. En we kunnen in eigen huis reserve-onderdelen voor machines maken. Hierdoor kunnen we stilstand van machines vaak voorkomen of snel oplossen.

Machinebouw op maat

Hoffmann-Metalcare heeft de kennis om bestaande machines om te bouwen zodat gebruikgemaakt kan worden van de nieuwste besturingstechnologie. Zo haalt u alles uit machines die op mechanisch gebied steeds langer meegaan.