• Machinegereedschappen
FPT-VIMAG lid

Hoffmann Quality Tools B.V.

Company Header Circles

Hoffmann Group

Tools to make you better

 

De Hoffmann Group is Europa‘s marktleider op het gebied B2B-verkoop van kwaliteitsgereedschappen.

De onderneming met wereldwijde partners en meer dan 2.700 medewerkers levert aan grote, beursgenoteerde concerns alsmede aan het midden- en kleinbedrijf in meer dan 50 landen.

Handelskwaliteit

Een soepel werkend, efficiënt inkoop- en productieproces is van doorslaggevend belang voor het succes van uw onderneming. Als u zich afvraagt hoe u uw inkoop- en productieproces kunt verbeteren, neem dan gewoon contact met ons op. Waarom? Wij luisteren naar u. Wij denken mee. Wij denken vooruit. En wij maken van uw uitdagingen de onze. Bij de oplossingen die wij aanbieden staat steeds uw belang in het middelpunt. Als klant van de Hoffmann Group profiteert u van de unieke combinatie van handels-, producent- en servicekwaliteit.

Producentkwaliteit

Wij ontwikkelen gereedschap tot in perfectie. Daarna verbeteren we het. Al meer dan 40 jaar vormen uw uitdagingen voor ons een aansporing om GARANT verder te ontwikkelen. Voor de productie selecteren wij wereldwijd de beste productiemogelijkheden. Zo ontstaat een Premium-assortiment met de beste prijs-kwaliteitverhouding. GARANT is een integraal onderdeel van het veeleisende werk van onze klanten. Van de voortdurende verdere ontwikkeling, onze internationale ervaring en de technische capaciteiten van de totale Hoffmann Group profiteert iedereen die voor GARANT kiest. Momenteel kunt u kiezen uit 25.000 GARANT gereedschappen voor alle toepassingsgebieden. Premium-merk GARANT

Servicekwaliteit

Pas wanneer u enthousiast bent, zijn wij tevreden. Daarom geven wij ook bij de service alles. Van innovatieve eBusiness-oplossingen en de beste toepassing van de producten tot de sleutelklare uitrusting van complete bedrijfsinrichtingen. U kunt ons aan ons woord houden. Het met afstand belangrijkste element van de servicekwaliteit: de mensen. Bij ons hebt u toegang tot het meest deskundige adviesnetwerk rondom gereedschap met in totaal 1.200 perfect opgeleide experts voor de gebieden verspaning, bedrijfsinrichting, e-business en natuurlijk meettechniek. Wij bieden u uitstekende vakkennis op alle terreinen. Er blijven geen vragen open en u ligt altijd een stap voor.

Eind 2014 werd een mijlpaal bereikt: een wereldwijde omzet van meer dan een miljard euro. De Hoffmann Group biedt, inclusief het eigen premium-merk GARANT, 62.000 kwaliteitsgereedschappen van de wereldwijd toonaangevende producenten. Met haar uitgebreide klantenservice en een TÜV-gecertificeerde leveringskwaliteit van 99 procent garandeert de gereedschapsexpert, waarvan de hoofdvestiging zich in München bevindt, de klant een betrouwbare en efficiënte samenwerking.

Wij ontwikkelen gereedschap tot in perfectie, daarna verbeteren we het.


 


 

Henry Blom
Algemeen directeur Hoffmann Quality Tools b.v.