TechniShow
door Hoffmann Quality Tools B.V.

Hoffmann Group heeft de Innovator status

15 december 2015

De nieuwe GARANT PowerDrill: overtuigend over de gehele lengte

De Hoffmann Group heeft onlangs een nieuwe wisselplaatboor geïntroduceerd, die geschikt is voor uiteenlopende bewerkingsuitdagingen en tot in het kleinste detail is geoptimaliseerd. Vandaar dat Hoffmann's slogan voor deze alleskunner luidt: 'GARANT PowerDrill – één voor alle(s)'.

De technologisch modernste wisselplaatboor blinkt uit door hoge proceszekerheid en performance, een uitmuntende boorperformance en maximale proceszekerheid. De PowerDrill kan worden ingezet bij de moeilijkste booromstandigheden en heeft een zeer lange levensduur. De wisselplaatboor kan in een bereik tot maximaal 0,25 mm uit het midden worden gesteld, om daarmee verschillende diameter bereiken af te kunnen dekken.

Naast de variabele montageposities van de wisselplaten is het bij de PowerDrill mogelijk om radiale doorbuigkrachten te corrigeren hetgeen een belangrijke factor is voor het maatnauwkeurig creëren van een boringsdiameter. De PowerDrill is uiterst economisch dankzij vier inzetbare snijkanten van moderne substraten en afgestemde coatings en dat maakt de wisselplaatboor uniek in zijn soort.

Genoeg redenen om deze GARANT PowerDrill te bekronen met de Innovator Status.

Tijdens de TechniShow zal deze wisselplaatboor en zijn toepassingen in de Hoffmann stand te bekijken zijn, en zullen de technisch specialisten van de Hoffmann Group al uw vragen beantwoorden

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden

Gerelateerd nieuws