Huvema

Company Header Circles

Huvema

Huvema is gespecialiseerd in de toelevering van machines, toebehoren en gereedschappen voor de metaalbewerkende industrie.

Met ruim 50 jaar ervaring staat Huvema inmiddels bekend als grootste specialist in de branche.

Als toonaangevende groothandel is Huvema niet alleen actief in Nederland, maar in ruim meer dan 30 landen wereldwijd.

Op de Technishow is Huvema met maar liefst twee stands aanwezig.

Op de stand 08.E038 toont Huvema met name de laatste ontwikkelingen in de conventionele machines: draaibanken, freesmachines, boormachines, zaagmachines etc. Ook voor de toebehoren van deze machines, zoals bijvoorbeeld rollenbanen en lengtemeetsystemen bent u bij Huvema aan het juiste adres. De verspanende gereedschappen en onderdelen zijn snel en eenvoudig uit voorraad leverbaar via de webshop: shop.huvema.nl.

Op de stand 12.C130 toont Huvema draaibanken en freesmachines van XYZ met de zgn. ProtoTRAK besturing. Dit is het meest verkochte en gebruiksvriendelijke besturingssysteem voor het produceren van enkelstuks of kleine series. Het ProtoTRAK systeem biedt vele mogelijkheden, zonder dat u alles zelf hoeft te berekenen. U kunt met dit systeem direct eenvoudige of complexe werkstukken maken, zelfs zonder enige voorkennis van CNC.

Dit levert u direct een hoge kostenbesparing en veel tijdswinst op!

Het team van Huvema is u graag van dienst met deskundig advies en vakkundige installatie.

 

Goede prijs / kwaliteitsverhouding, uitstekend voorraadbeleid, betrouwbare partner, korte communicatielijnen, vriendelijk en persoonlijk contact en goede service

Jan Crispyn
Directeur Crispyn BVBA