Inspectation

Company Header Circles

Inspectation

FlexInspect D.A.T. is een product van Inspectation voor het borgen en aantonen van uw kwaliteit, prima geschikt voor het aantoonbaar maken van de EN 1090-2 en 3.

Met D.A.T. borgt u uw proces in één keer goed, zo produceert u tegen minimale kosten. U kunt aantonen dat u goed geleverd heeft aan uw klant.

In deze eenvoudige tool legt u de controles van uw proces vast. Zo maakt u inzichtelijk dat u voldoet aan de eisen en normen. U bouwt uw opleverdossier al op tijdens het productieproces. De productievoortgang is actueel in te zien. 

Kernpunten van D.A.T. zijn:

  • Direct zien welke stappen van het proces zijn voltooid
  • Actueel inzicht in het productieproces waardoor bijsturen direct mogelijk is en faalkosten worden beperkt
  • Van alle stappen is aantoonbaar wanneer ze zijn genomen, wie ze heeft uitgevoerd en hoe
  • Opleverdossier is direct na afloop beschikbaar in een rapportage volgens uw eigen ontwerp
  • Toepasbaar op ieder proces
  • Uw eigen processen 1 op 1 in FlexInspect D.A.T.

D.A.T. heeft een specifieke inrichting voor staal- en constructiebedrijven. Uw fabrication product control kunt u invoeren in D.A.T. Tijdens de uitvoering kunt u de Quality Control en NDO controles eenvoudig invoeren. De Line Inspection Summary Lists en Welding Connection Schedules zijn eenvoudig uit te draaien. U bent altijd actueel op de hoogte van de productievoortgang. Uw dossier is op één plek inzichtelijk en wordt tijdens de uitvoering opgebouwd. Geen uren meer verloren voor het bijeen zoeken van informatie om het dossier op orde te krijgen.

Meer over Inspectation:

Inspectation biedt een breed en samenhangend pakket van meetdiensten, monitoringsystemen, software, support, onderzoek en advies. Inspectation heeft een eigen elektro en civiele meetdienst, een inspectiedienst gecertificeerd voor NEN3140 en NEN2767 inspecties. Het monitoringscentrum van Inspectation biedt een 24 * 7 monitoringsdienst aan.

 

 

“FlexInspect D.A.T.  scheelt ons 4 administratieve uren per dag en 2 weken aan het einde van het project voor het samenstellen van het dossier. Daarnaast hebben we actueel inzicht in de voortgang van het werk.”

Esther Beije
manager bedrijfsbureau Volker Stevin Materieel