• Verbindingstechniek
FPT-VIMAG lid

Jeveka B.V.

Company Header Circles

De best passende verbinding

Jeveka levert meer dan 35.000 bevestigingsartikelen en gereedschappen uit voorraad en helpt bij het stroomlijnen van logistiek. Wij streven naar kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen.

Als technische groothandel houden wij een ruim standaardassortiment bevestigingsartikelen en gereedschappen op voorraad. Bovendien produceren en modificeren wij zelf op basis van eisen en wensen van klanten, of begeleiden wij dat proces. Denk aan een afwijkende vorm of oppervlaktebehandeling.

Onze afdeling kwaliteit zorgt dat onze producten doen wat wij beloven. In onze kwaliteitsruimte worden bevestigingsartikelen en materialen getest en nagemeten. Onze testapparatuur is ook inzetbaar voor projecten van klanten.

Met onze klanten en leveranciers bouwen wij langdurige relaties op. Door altijd op zoek te zijn naar verbetering blijven wij relevant in de industrie en de samenleving. Jeveka blinkt uit in het onderzoeken, selecteren en adviseren van de meest toepasselijke bevestigingsartikelen voor de best passende verbinding.

Jeveka is altijd op zoek naar de best passende verbinding.

Bel 036 303 2000

TechniShow standnummer 07.D048