Nieuws
door Jeveka B.V.

Hoe Jeveka de ijsberg onder water aanpakt

29 januari 2019

De bekende 80 - 20 regel is ook van toepassing op bevestigingsartikelen. Slechts een klein deel van de kosten wordt veroorzaakt door de inkoopprijs van het artikel. Het grootste deel is verborgen kosten: het deel van de ijsberg dat onder water zit. Als serieuze groothandel werken wij al langer aan het reduceren van deze verborgen kosten voor onze klanten.

Expertise
Een logische stap is het creëren van een expertise groep binnen onze organisatie die zich hier volledig op kan concentreren. Daarom hebben wij deze zomer de nieuwe afdeling “Engineering & Supply Chain Consultancy” opgericht. De afdeling bestaat nu uit vijf personen en focust zich op twee belangrijke punten: engineering en supply chain. Vandaar de naam.

Supply Chain Consultancy
Supply Chain Consultancy helpt met het reduceren van de kosten voor voorraadhouding, logistiek en bestellen. Wij bieden verschillende oplossingen die onze klanten ontzorgen. Dat kan door automatisering, maar ook door procesverbetering of een andere inrichting binnen het magazijn of productiehal. De afdeling Supply Chain Consultancy komt met duidelijke cijfers die direct inzichtelijk maken hoeveel een bepaalde oplossing kan opleveren. Zo kan je afdeling inkoop makkelijk scoren.

Engineering
Engineering is een volwaardige gesprekspartner voor ingenieurs die machines en modules ontwerpen. De afdeling engineering spreekt hun taal en maakt zo onze kennis op een logische manier beschikbaar. Door het juiste bevestigingsartikel te gebruiken heb je minder uitval in je machines. Door bovendien in het ontwerp al rekening te houden met mogelijkheden en beschikbaarheid bespaar je op langere termijn veel geld. Hier helpt onze afdeling engineering bij. Zo besteed je gemakkelijk een deel van het selectieproces uit.

Engineering & Supply Chain Consultancy
Deze nieuwe afdeling stelt ons in staat een duidelijker beeld te schetsen van voordelen, nadelen en mogelijkheden van diensten en producten uit ons uitgebreide portfolio, en dit ook te kwantificeren. Als zodanig vormt Engineering & Supply Chain Consultancy een rechtstreekse gesprekspartner voor andere bedrijven in de industrie, maar ook vraagbaak en achtervang voor onze verkoopadviseurs. Wij hopen hiermee onze servicegraad verder te verhogen.

Bekijk onze diensten:
Logistiek ontzorgen
Eigen productie

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden