Nieuws
door Jeveka B.V.

Trekbank

17 januari 2018

Als technische groothandel leveren wij verschillende soorten bevestigingsartikelen die aan uiteenlopende eisen moeten voldoen. Om de kwaliteit te garanderen onderzoeken wij zelf continu of de bevestigingsartikelen aan de gepubliceerde specificaties voldoen, zodat je als klant precies weet wat je koopt. Hiertoe hebben wij een speciale kwaliteitsruimte waarin onze meetapparatuur zich bevindt en een kwaliteitscontroleur die deze steekproeven en andere controles overziet.

Om ook treksterkte gemakkelijk en snel in eigen beheer te kunnen meten hebben wij onlangs een trekbank in gebruik genomen. De trekbank past in onze strategie van continue verbetering en ons streven naar duidelijkheid en kwaliteit. Indien van toepassing controleren wij de binnenkomende goederen en de bevestigingsartikelen die wij in onze productieafdeling gemodificeerd hebben op deze trekbank.

Onze trekbank is volledig programmeerbaar en levert uitgebreide en duidelijke rapporten die zijn te exporteren naar verschillende bestandsformaten. Onze trekbank gaat tot 150 kN en accepteert als proefobject bevestigingsartikelen van M2 t/m M12. In de praktijk betekent dit dat we de gebruikelijke staalklasses betrouwbaar kunnen testen van 4.8, 8.8 via 12.9 tot aan Unbrako 130. We zetten de trekbank niet alleen in bij onze eigen kwaliteitscontrole maar ook voor projecten van onze klanten. In bepaalde gevallen kunnen zelfs studenten van technische opleidingen gebruik maken van onze trekbank.

Gerelateerde bedrijven

Bekijk alle leden