Kluthe Benelux B.V.

Company Header Circles

Kluthe Benelux B.V.

Kluthe is een vooraanstaand producent van chemische producten en procédés voor oppervlaktebehandeling. In het programma bevinden zich o.a. koelsmeermiddelen, metaalreinigers, ontvettingsmiddelen, fosfateringsmiddelen, lakverdunners, spoelverdunners, finishreinigers en ontlakkingsmiddelen. Ook voor spuitcabines en afvalwaterbehandeling heeft Kluthe diverse producten in huis.

We zijn actief in heel Europa en in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, zoals de automobiel-, metaal- en lakverwerkende industrie, de grafische sector, de bouwwereld en de doe-het-zelf markten. Onze producten en procédés zijn tot in detail op elkaar afgestemd in het Kluthe Systeem.

Met het Kluthe Systeem beschikken wij over een gesloten kringloop waarbij alle stappen op elkaar zijn afgestemd: tien onderzoeks- en productie-units rondom de producten van onze klanten. Altijd houden we met onze ontwikkelingen en innovaties rekening met de voorlopende en opvolgende productieprocessen. Hierdoor kunnen we een consequente procesoptimalisatie garanderen en realiseren we een efficiëntere doorloop dan bij een afzonderlijke benadering.

Het 5C-Concept: Cut it, Clean it, Coat it, Conserve it, Clear it.

Dit weerspiegelt het spectrum van onze competenties voor de industrie.

Onvoorwaardelijk geschikt in de praktijk, dat is de norm. Of het nu een standaardoplossing of een technologisch hoogstaand speciaalproduct betreft. Wat onze producten kunnen, ziet u in de dagelijkse praktijk bij een adequate behandeling van oppervlakken. Onze uitstekende industrielakken vormen de garantie voor hoogwaardige eindproducten van onze klanten.

Hakufluid, een serie metaalbewerkingsvloeistoffen op basis van ‘oil-free technology’. Daarmee verenigt Hakufluid de voordelen van niet-watermengbare en watermengbare metaalbewerkingsvloeistoffen. De Hakufluid-serie is geschikt voor uiteenlopende technieken voor metaalbewerking zoals brootsen, draaien, frezen, boren, zagen en profielslijpen van tandwielen.