KMWE Toolmanagers B.V.

Company Header Circles

KMWE Toolmanagers B.V.

Uw flexibele partner voor een totaalpakket in tooling, onder te verdelen in de volgende divisies:

  • Slijpservice & Specials
  • Totaalpakket Tools & Tooling
  • Logistieke dienstverlening & Support

Het, van oorsprong Eindhovense, familiebedrijf KMWE Toolmanagers is al sinds 1955 actief op de markt met verspanende gereedschappen voor de metaal- kunststof- en houtverwerkende industrie. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een ervaren organisatie, actief in de gehele Benelux met vestigingen in Eindhoven (NL), Huissen (NL) en Opglabbeek (B).

Slijpservice & Specials
In onze eigen modern ingerichte slijperij verzorgen wij het herslijpen en hercoaten van uw verspanender gereedschappen, om zo de levensduur van uw kostbare gereedschap te verlengen. Daarnaast zijn wij heel sterk in het ontwikkelen en produceren van speciale gereedschappen op klantspecifieke wensen, in enkelstuks- kleinseries en grote series. Hierin zijn we zeer flexibel en meedenkend met onze klanten, waarbij levertijden zeer kort zijn. Tevens produceren we in deze slijperij een standaard pakket van hoogwaardige VHM frezen.

Totaalpakket Tools & Tooling
Naast de eigen slijperij is KMWE Toolmanagers reeds jaren officieel verdeler en/of importeur van gerenommeerde gereedschapmerken op het gebied van snijgereedschappen, wisselplaten, spanstemen, ontbraamgereedschappen, graveergereedschappen en innovatieve tools om productieprocessen te optimaliseren.

Logistieke dienstverlening & Support
Om u te helpen en ondersteunen met het logistieke proces bieden wij een gratis haal- en brengservice aan, waarbij onze service medewerker wekelijks bij u langs komt voor het halen van botte gereedschappen, en het leveren van scherpe en/of nieuwe producten. Tevens zijn wij in staat om voor u voorraden op afroep te houden. Daarnaast zijn wij met technisch adviseurs dagelijks onderweg om u te adviseren en ondersteunen in uw productieproces.

Uw producticiteit is onze zorg!
Door u te ontzorgen met een totaalpakket en te adviseren in de juiste tooling loopt uw productieproces zoals gepland.