Koike Europe bv

Company Header Circles

Koike Europe bv

Geavanceerde technologie gecombineerd met een 1 op 1 relatie en diepgaande kennis van de behoeften van de klant op het gebied van snijden - dat is waar Koike voor staat. Onze klantenkring is opgebouwd uit bedrijven die actief zijn in de scheepsbouw, staalbouw, automobielindustrie, machine-en apparatenbouw en toelevering aan alle metaalindustrieën. Zij allen vertrouwen op Koike met bijna 100 jaar expertise.

Koike Europe B.V. is verantwoordelijk voor het EMEA (Europe, Middle East and Africa) gebied en levert haar producten via distributeurs maar ook direct aan eindgebruikers. Met wereldwijd negen productievestigingen en bijna 1.500 werknemers behoort Koike tot de grootste spelers op het gebied van snijmachines en portables. De machines worden gebouwd en geassembleerd in Nederland, en zijn zowel samengesteld uit veel zelf ontwikkelde componenten (zoals de KATANA CNC besturing) als topproducten van vooraanstaande leveranciers.

Koike beschikt over het meest uitgebreide programma aan draagbare snij- en lasmachines (portables). Het grote assortiment aan portable machines is geschikt voor de meest uiteenlopende applicaties, zoals: rechte lijnen snijden, zowel in contour al dan niet met bevels, H-balken, buizen etc.

Daarnaast heeft Koike de PNC-12 Extreme op de markt gebracht. Deze geheel vernieuwde portable CNC snijmachine is beter, sneller en uitgebreider dan welke machine ook vandaag de dag in de markt verkrijgbaar.