FPT-VIMAG lid

KSM Benelux

Company Header Circles

KSM Benelux

KSM Benelux is dé industriespecialist voor de advisering over - en de levering van - hoogwaardige industriële (koel)smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen in Nederland en België.

Met een - door de inmiddels jarenlange ervaring in de industrie - opgebouwde kennis, topkwaliteit producten (A-merken), veelzijdige service en zeer hoge (gemeten) leverbetrouwbaarheid wordt een grote bijdrage geleverd aan het optimaliseren van de bedrijfskosten.

KSM Benelux is Authorised Distributor van Castrol Industrial, Distributor van Houghton metaalbewerkingsvloeistoffen en leverancier van Shell smeermiddelen (industrie) en Fuchs Cassida (voedselveilige smeermiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie).

Het KSM portfolio bevat tevens een uitgebreid assortiment additionele producten, te weten: Memolub® automatische smeersystemen, industriële ontvetters, reiniging- & onderhoudsproducten, glycolen en Apiezon® vacuümtoepassingen. Daarnaast biedt KSM Benelux een uitgebreid dienstenpakket aan, variërend van diverse leverservices tot smeertechnische onderhoudswerkzaamheden die op locatie worden uitgevoerd.