• Verbindingstechniek
FPT-VIMAG lid

Laskar Puntlastechniek B.V.

Company Header Circles

Industriële oplossingen voor puntlassen of stiftlassen

Het leveren van innovatieve en passende weerstandlas- of stiftlas oplossingen voor de dunne plaat- en draadverwerkende industrie, dat is waar wij goed in zijn!

Puntlassen en Projectielassen

Met onze expertise gaan we graag samen met u op zoek naar mogelijke verbeteringen in kwaliteit of productiviteit van uw weerstandlasverbinding. Door middel van advies, levering van standaard installaties of speciaalbouw, verhuur, training, revisie en onderhoud zijn wij in staat om in elke situatie de optimale oplossing aan te bieden.

Als importeur van onder andere TECNA puntlas- en projectielasmachines zetten wij we kwalitatief en technisch hoogwaardige producten in. Evenals alle accessoires, componenten en slijtdelen die nodig zijn voor een perfecte puntlaslasverbinding, zoals:
• Puntlaselektroden;
• Veerbalancers;
• Besturingsunits;
• Puntlascomponenten
• Waterkoelsystemen;
• Meetapparatuur.
 

Stiftlassen

Bij onze klanten in de dunne plaat verwerkende industrie leveren wij ook oplossingen voor het lassen van stiften, draadbussen, bouten, moeren etcetera.
Naast het handmatig stiftlassen bieden we diverse mogelijkheden om het stiftlasproces te automatiseren met CNC installatie of robotopstellingen, indien gewenst inclusief bijbehorend toevoersysteem voor het geautomatiseerd toevoeren van de lasbouten. Uiteraard kunnen wij ook de levering van de stiftlasbouten en moeren verzorgen.
 

Gerobotiseerd, gemechaniseerd of handmatig

We gaan graag met u op zoek naar de (semi)automatische puntlas- of stfitlasverbinding die bij u past. We leveren projecten turnkey op of leveren componenten aan machinebouwers, systemintegrators etc. Na ingebruikname kunnen wij intensieve ondersteuning blijven bieden, als ook training en onderhoud.
 

Laskar Puntlastechniek
Avelingen-West 26
4202 MS GORINCHEM
Tel: +31 183 618 888
www.laskar-puntlastechniek.nl

 

Check onze website voor referenties en meer praktijkvideo's!