Layertec B.V.

Company Header Circles

Layertec B.V. | Uw partner voor 3D printing

Wilt u snel een functionele prototype maken of denkt u wellicht al aan productie doeleinden? Moet het model functioneel getest worden en zijn kleuren voor u belangrijk? Is wellicht biocompatibel materiaal belangrijk of moet u samenstellingen 3D printen? Al deze vragen kunnen aan bod komen als u uw keuze voor een 3D printer moet maken.

Layertec is leverancier van de professionele 3D printers van Stratasys voor Nederland, België en Luxemburg. Van instap printers tot volledige productie 3D printers. Voor iedere toepassing en iedere afmeting is een printer voor u beschikbaar. Layertec levert naast de 3D printers ook volledige ondersteuning en service en wij zorgen voor optimaal gebruik van uw printers. Met ons team voorzien wij u van het juiste advies en service zodat u een maximaal renderende 3D printer heeft voor uw toepassing.

Wij verwelkomen u graag op onze stand (11.E080) waar u de mogelijkheden en toepassingen van 3D printing ontdekt. Ervaar zelf de kracht van 3D printing en leer meer over de voordelen voor uw bedrijf!