• Meettechniek & vision

LEC3d

Company Header Circles

LEC3D

FOCUS OP SAMENWERKING

Door kennis en ervaring te delen zoeken we de perfecte balans tussen wensen en behoeften, mensen en technologie. Dit is waar wij voor staan en vormt het uitgangspunt voor onze samenwerking.

Samenwerking met diverse partners biedt ons de mogelijkheid om altijd een passende oplossing te vinden voor uw meetprobleem. Capaciteitsproblemen, wel of niet investeren in een meetsysteem, welke hardware en software? Zomaar een greep uit de problemen die wij voor u kunnen oplossen of in kunnen adviseren.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Wat speelt er bij uw organisatie? En welke uitdagingen verwacht u in de toekomst tegen te komen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Advies & Support

LEC3D heeft door de jaren heen kennis en ervaring opgedaan in het gebruiken van verschillende meetmachines en het toepassen van diverse technieken. Daarnaast is LEC3D onafhankelijk op gebied van hardware systemen en daarom in staat u een passend advies te geven. Welk systeem past het beste bij uw bedrijf en is geschikt om uw metingen te doen? Wij geven u graag advies en helpen u om de juiste beslissingen te maken.

Naast het geven van advies biedt LEC3D ook support. Dat kan zijn in het begeleiden en trainen van personeel in het gebruik van de meetmachines maar ook in het uitvoeren van meetopdrachten. Loopt u tegen een meet probleem aan wat u intern niet kunt oplossen dan biedt LEC3D u een oplossing. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

LEC3D - Uw Partner in Metrologie

Mark Luijbregts
Eigenaar LEC3D