Leitz Service B.V.

Company Header Circles

Leitz Service B.V.

De reconditioning service van Leitz voor metaalgereedschappen draagt in hoge mate bij tot een besparing van uw productiekosten. U ontvangt  uw tools zo goed als nieuw retour voor slechts een deel van de aanschafprijs.

Als u gemiddeld 3 keer uw tools laat reconditioneren bespaart u ongeveer 50% op de toolkosten. Uw tools worden volgens de originele fabrieksspecificaties gereconditioneerd. Ook bestaat de mogelijkheid om de tools te laten hercoaten voor een optimale prestatie. Het reconditioneren vindt plaats in eigen Leitz slijperijen. Uw tools worden vervoerd door onze eigen gespecialiseerde haal- en brengdienst en worden bij u opgehaald en in topconditie weer terug gebracht. Ook voor de aankoop van nieuwe tools kunt u bij ons terecht.

Leitz Service B.V. is binnen de internationale Leitz Groep een zelfstandig opererende onderneming met regionaal gevestigde slijperijen. Het hoofdkantoor in Nederland bevindt zich in Waddinxveen. De Leitz Groep heeft wereldwijd een vooraanstaande positie in de hout-, metaal-, en kunststofverwerkende industrie. De Leitz Groep wordt gevormd door Leitz GmbH & Co KG (D), Boehlerit GmbH & Co KG in Kapfenberg (A) en Bilz GmbH & Co KG in Ostfildern (D). Boehlerit is de specialist in het ontwikkelen en produceren van innovatief hardmetaal en diamant snijmateriaal. Ook fabriceert Boehlerit speciale gereedschappen voor het bewerken van metaal. Bilz is actief op het gebied van gereedschap voor opspantechnieken en is dan ook een toonaangevende producent van thermische opspansystemen voor verspanen op hoge snelheid in de hout-, metaal-, en kunststofverwerking.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bKQ5jlwfFLU