MAVOM B.V.

Company Header Circles

MAVOM B.V. / distributeur van Cimcool metaalbewerkingsvloeistoffen

MAVOM b.v. is distributeur van Cimcool metaalbewerkingsvloeistoffen. De producten van Cimcool zijn onderdeel van een assortiment hoogwaardige chemische speciaalproducten. Naast metaalbewerkingsvloeistoffen heeft MAVOM bijvoorbeeld ook smeermiddelen, lijmen en industriële reinigers.
 

De keuze voor een metaalbewerkingsvloeistof is belangrijk. Het juiste middel zorgt immers voor een maximale standtijd van uw gereedschap, soepele productie en perfect afgewerkte werkstukken.

Portfolio
Het portfolio van Cimcool biedt uitstekende oplossingen voor het verspanen, vervormen, reinigen en beschermen van metalen in o.a.: de automobielindustrie; de lucht- en ruimtevaartindustrie; de lagerindustrie; de machinebouwindustrie en de Heating, Ventilation en Airconditioning (HVAC)-industrie.

Cimcool investeert
Aan metaalbewerkingsvloeistoffen worden hoge eisen gesteld wat betreft smerende, conserverende en reinigende werking. Daar komen de eisen op het gebied van wetgeving, milieu en veiligheid en gezondheid nog eens bij. Cimcool speelt hier op in door voortdurend in productontwikkeling te investeren.

Technologieën
Cimcool levert naast de conventionele minerale vloeistoffen ook semi- en volsyntetische vloeistoffen. Synthetische vloeistoffen bieden veel voordelen, waaronder een laag verbruik.

Laboratoria
De laboratoria van Cimcool en MAVOM zijn gevestigd in Nederland. Daardoor hebben wij voortdurend contact met de praktijk en kunnen wij snel reageren op iedere vraag.