• Verspanende techniek
FPT-VIMAG lid

Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Company Header Circles

De grootste CubitronII dealer van Nederland levert meer dan alleen schuurmiddelen.

Metaaltechniek is een technische groothandel in gereedschappen voor handmatige, mechanische en oppervlakte bewerkingen. Onze insteek is oplossingen bieden in de metaalindustrie om uw productiviteit te verbeteren. Naast keuze uit diverse A-merken bieden wij vooral toegevoegde waarde op de werkvloer. De kennis de we in 50 jaar opgebouwd hebben, delen we graag met u!

Sinds de zomer van 2017 is ons opleidingscentrum geopend. In de Metac wordt in één dag de basis bijgebracht van schuren, slijpen en/of polijsten van metalen. Maar ook kunnen we hier samen met u het productieproces standaardiseren om zo altijd tot een uniforme, constante finish te komen. Meer informatie over de Metac vindt op www.metaaltechniek.nl/metac

 

Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen hebben we in de eerste plaats een zeer brede technische kennis zowel in de binnen- als in de buitendienst. Verder kunt u beschikken over onze grote voorraden voor snelle leveringen. Daarbij werken we alleen samen met kwalitatief hoogwaardige en innovatieve fabrikanten om voor u een zo breed en zo diep mogelijk assortiment te kunnen bieden. Kortom wij zijn er om al uw bewerkingsproblemen vakkundig en snel op te lossen. U kunt, indien gewenst, op een deskundig technisch en/of commercieel advies rekenen. Niet voor niets hebben we de laatste jaren een naam opgebouwd als totaaladviseur op het gebied van verspanings- en oppervlaktebewerkingsproblematiek.

Goed luisteren en alle werkzaamheden inventariseren, gevolgd door een gedegen advies en ondersteund door diverse testen of demonstraties, daarmee starten we een naar we hopen jarenlange relatie. Als u een keus heeft gemaakt voor de verbruiksmiddelen, zorgen wij ervoor dat we die producten altijd uit voorraad kunnen leveren. Beschikt u liever over consignatie-voorraad, wilt u electronisch bestellen of heeft u nog andere wensen, alles is bespreekbaar. 

Onze hoofdleveranciers voor schuur- en slijpmiddelen zijn 3M, Lukas, Klingspor, Deerfos en VSM.

Schuurbanden, lamellen, afbraam- en doorslijpschijven maar ook stenen liggen in ruime hoeveelheden bij ons op voorraad. Doordat we diverse merken en kwaliteiten voeren, kunnen we altijd het voor u meest optimale product adviseren. 

Handmachines op lucht zowel als elektrisch voeren we van de gerenommeerde merken als Dynabrade, Cleco, Apex en Suhner. Voor Suhner zijn we geauthoriseerd reparatiecentrum, als enige in Nederland. Een aparte lijn in ons assortiment is BevelTools. De innovatieve gepatenteerde technologie van Beveltools zorgt voor een ware revolutie in de laskantvoorbereiding, het afkanten en afronden van metaal. De producten van Beveltools maken dit werk gemakkelijker, sneller en goedkoper.

Nieuw is dat we sinds begin 2018 ook Metabo dealer zijn! Wilt u dat de Metabo-bus ook eens bij u langs komt met hun uitzonderlijk brede programma? Kennismaken met de lichtgewicht haakse slijper voor schijven van 180mm? Bel of kom langs op de Technishow!

Wilt u meer automatisch slijpen of ontbramen? Dan zijn de machines van Q-fin ongeëvenaard. Doorvoersnelheid en de kwaliteit van de finish zijn belangrijke punten waarop Q-fin zich onderscheidt van soortgelijke machines.

Metaaltechniek voert verder nog diverse lijnen Persoonlijke beschermingsmiddelen. Van las- en slijpkappen (Metaaltechniek is Speedglas-dealer), gehoor- en zichtbescherming tot hand- en ademhalingsbescherming, overalls en laarzen van diverse merken als 3M, President Safety, ATG en Defend ea. Ook hier hebben weer keuze uit verschillende kwaliteiten en prijzen. 

Ook voor de industriële gassen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn agent van Air Products. U bestelt eenvoudig de gassen mee met uw schuur- en slijpmiddelen. Handig, alles onder één dak.