Multitube Engineering B.V.

Company Header Circles

Multitube Engineering B.V.

MULTITUBE®. Lean Manufacturing Hardware

Met Multitube speelt u in op de internationale trends, ontwikkelingen en uitdagingen zoals fluctuerende vraag, groter aantal productvarianten, kortere productcycli, wereldwijde schaalbaarheid en toenemende aandacht voor veiligheid en ergonomie.

De ontwikkeling in moderne industriële productie wordt gedreven door felle concurrentie, waarbij innovatie en kostenbeheersing twee belangrijke controlefactoren voor succes zijn. Lean productie, Just-in-Time en continue verbetering (Kaizen) zijn enkele van de methodes die in de afgelopen jaren voor ieder bedrijf cruciaal zijn geworden. Multitube® kan u helpen deze uitdagingen aan te gaan en uw concurrentievermogen op een eenvoudige en efficiënte manier te vergroten.

Onze contactgegevens
Multitube Engineering B.V.
Fahrenheitstraat 10
6003 DC  Weert (Nederland)
+31 (0) 495 700 270
https://www.multitube.nl/

INSPELEN OP VERANDERING
Vroeg of laat zal uw organisatie worden gedwongen om in te spelen op frequentere productveranderingen en fluctuerende productievolumes. Wanneer elk product tegen lagere kosten moet worden geproduceerd om tijdens de korte levenscyclus winstgevendheid te bereiken, zal er minder ruimte zijn voor investeringen in product specifieke werkplekken, opslagrekken en transportoplossingen. Dit zal de vraag naar flexibele oplossingen die zich gemakkelijk laten aanpassen doen toenemen - zoals het Multitube® buis constructiesysteem.

Het leveren van onderdelen van het magazijn naar de productiegebieden op een efficiënte en veilige manier is een belangrijke uitdaging voor alle fabrieken van vandaag. Dankzij onze modulaire en stevige componenten kunt u het Multitube®-concept gebruiken voor het ontwerpen van toepassingen voor de complete fabriek - doorrolstellingen, assemblagestations, productiecellen of magazijnwagens.

GERING AANTAL BASIS COMPONENTEN, EINDELOZE MOGELIJKHEDEN.

Het Multitube® product assortiment is ontwikkeld vanuit een visie om vrijwel elk gewenst type oplossing te kunnen ontwerpen en produceren met een gering aantal basis componenten: buizen, verbinders, rollenbanen en wielen. Alle producten zijn afgestemd op een buiten diameter van 27.6 mm. Een constructie komt tot stand op basis van klemkracht om het ontwerpproces te vergemakkelijken evenals assemblage, flexibiliteit en hergebruik.

Ontwerp en assemblage is eenvoudig, u kunt dit zelf organiseren maar natuurlijk kan Multitube u ook hierbij ondersteunen. Voor de assemblage volstaat een vlakke tafel en een beperkt aantal gereedschappen om op een efficiënte en veilige manier oplossingen te realiseren. Multitube® kan snel 3D tekeningen of montage instructies voor uw specifieke oplossing bieden om de montage nog eenvoudiger te maken.

https://www.youtube.com/watch?v=kDmBOE9dtQg

Het buis-verbinder systeem

Door de componenten middels klemkracht met elkaar te verbinden ontstaat er een solide constructie voor de realisatie van werkplekinrichting en materiaalopslag oplossingen.

Multitube, leon Coolen
CEO