Olympus Nederland B.V.

Company Header Circles

Olympus Nederland B.V.

De producten van Olympus worden wereldwijd gebruikt om de gezondheid en veiligheid te waarborgen waarin we leven, werken en spelen.
Olympus Scientific Solutions richt zich op de industriële markt en life science markt.

Als toonaangevend leverancier van oplossingen voor klanten in de industriële markt, werken we samen met hen om hen te helpen bij het oplossen van complexe meetuitdagingen met behulp van onze brede verscheidenheid aan technologieën. Over de hele wereld vertrouwen industriële professionals op Olympus-producten om hun inspectie-, kwaliteitscontrole- en analytische taken uit te voeren. Zo bieden we een uitgebreid portfolio van geavanceerde technologieën, waaronder visuele inspectie op afstand, microscopie, ultrasound, phased array ultrasound, wervelstroom, wervelstroomarray en röntgenfluorescentie. Of u nu defecten opspoort, de veilige werking van bestaande materialen of milieusanering waarborgt, onze innovatieve industriële toepassingen kunnen worden afgestemd op uw specifieke en meest veeleisende behoeften.

Onze producten worden gebruikt in de productie-, onderhouds- en milieu / natuurlijke hulpbronnenindustrieën, bijvoorbeeld in lucht- en ruimtevaart, energieopwekking, automotive, olie en gas, chemie, lassen, productie, mijnbouw, industrieel wetenschappelijk onderzoek en recycling.