• Verspanende techniek
  • Oppervlaktetechnologie
  • Ondersteunende technieken en overige

Oppervlaktebewerking Verhoeven

Company Header Circles

Oppervlaktebewerking Verhoeven

Verhoeven oppervlaktebewerking BV is al meer dan 25 jaar uw partner op het gebied van straal-, ontbraam-, polijst- en reinigingssystemen. Tevens zijn we de aangewezen partner op het gebied van perslucht techniek & compressoren. 

Importeur van: CM.spa werpstraal & shotpeening machines, AEG Compresoren en Rollwasch trommel-, ontbraam- en polijst machines. 

Na jarenlang service en onderhoud uitgevoerd te hebben aan CM werpstraalmachines is Verhoeven BV in 2005 importeur voor de BeNeLux geworden van CM s.p.a. Surface treatment werpstraalmachines. Ons streven is om de meest passende oplossing voor Uw oppervlakte bewerkings probleem te verzorgen middels de modernste productiemachines. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom garanderen wij ook uw productieproces middels onze eigen onderhouds specialisten en onze grote voorraad spare parts.

Sinds 1 Juni “17 zijn wij hiernaast ook importeur geworden van Rollwasch s.p.a.. Dit voor regio Nederland. Wij voegen hiermee de passende oplossing voor ontbraam, polijst en reinings problemen aan ons leveringsprogramma toe. Voor deze ontbraam en polijst machines leveren wij buiten spare parts en service tevens het volledige gamma consumables zoals de vele beschikbare compounds maar ook alle type media.

In ondersteuning van het brede scala aan machines en toepassingen dat wij kunnen verzorgen is Verhoeven oppervlaktebewerking BV sinds 1 juni “17 ook importeur voor Nederland geworden van AEG Compressoren. Wij zijn bevoegd tot levering, onderhoud en service van AEG compressoren en accessoires. Zo kunnen wij u voorzien van zuigercompressoren van 200L/min tot 1500L/min, Schroefcompressoren van 300L/min tot 11500L/min, dit alles in combinatie met benodigde tanks, luchtdrogers of accessoires.

Buiten onze importeur schappen zijn wij in staat aan vrijwel elke machine onderhoud, reparatie en revisie werken uit te voeren. Op locatie of in eigen werkplaats. Wij zijn voorzien van eigen machinepark voor de onderdelen die overnight gemaakt / gerepareerd moeten worden of via de reguliere kanalen niet meer verkrijgbaar zijn.

www.oppervlaktebewerking.nl