FPT-VIMAG lid

Phantom / Van Ommen

Company Header Circles

There's no end to what you can do

In hal 9 stand B056 vindt u Phantom verspanende gereedschappen. Deze stand mag niet aan uw Technishow-to-do-lijst ontbreken! Phantom is een van de weinige leveranciers met een eigen test- en trainingscentrum. Het voordeel hiervan is dat Phantom hoge kwaliteit levert voor een lage prijs. Op de stand van Phantom worden de gereedschappen (in DMG MORI machines) LIVE getest. Kom kijken wat Phantom te bieden heeft!

Phantom is leverancier van hoogwaardige verspanende gereedschappen, zoals boren, tappen en frezen. Zoals gezegd heeft Phantom een eigen test- en trainingscentrum. Hierdoor is het mogelijk om klanten intern te trainen of van advies te voorzien. Daarnaast wordt het testcentrum gebruikt om gereedschap uit te proberen op verschillende materialen bij verschillende condities. Phantom snijgereedschappen zorgen voor een zeer hoge procesbetrouwbaarheid. U kunt uw machines gerust 24 uur per dag laten draaien, ook als u er niet bij bent.

Kom kennismaken met onze producten onder het genot van een hapje en een drankje. Bekijk onze gereedschappen van dichtbij en laat u verrassen door de mogelijkheden en veelzijdigheid van Phantom. Ontmoet dealers en hoor uit eerste hand wat hun ervaringen met Phantom zijn. Wilt u meer in verspaning bereiken? Onze experts staan klaar om u een stap vooruit te helpen.