Poelmann Technics BV

Company Header Circles

Poelmann Technics BV

De specialist in Normelementen voor de matrijzen- en gereedschapsmakers ! Grote voorraad beschikbaar voor de Benelux met sterke merken in ons programma zoals Eberhard, Bordignon, Wolf en tal van andere premium merken. Bezoek ook onze Webshop : www.poelmanntechnics.com !

 
Poelmann Technics BV uit Nederland is ,net als haar Belgische zusterfirma Bis-Technics BVBA , een handelsfirma in normelementen voor de matrijzenbouw (kap-, giet- en spuitgietmatrijzen) en machinebouw. Daarenboven zijn wij ook gespecialiseerd in snijgereedschappen en toebehoren voor de metaalbewerkingen, alsook in machines, toebehoren en tenslotte werkplaats- en magazijninrichtingen. Met deze combinatie van specialisaties zijn we ENIG in Nederland ! 
Door onze expertise bij tal van internationale multinationals in diverse sectoren treden we vaak op als Key-Supplier met diverse voordelen om samen met de klanten tot een WIN-WIN situatie te komen. Ook tal van Kleine en middelgrote bedrijven behoren tot ons klantenportefeuille vaak dankzij onze ruime voorraden en extra services. 
Voor al uw vragen betreffende ons gamma,contacteer via info@poelmanntechnics.com ! 

ZEKER EEN BEZOEKJE WAARD ! 
HARTELIJK WELKOM ! 

De Directie