• Oppervlaktetechnologie
  • Niet-verspanende techniek |plaatbewerking
FPT-VIMAG lid

Q-Fin Quality Finishing Machines

Company Header Circles

Q-Fin Quality Finishing Machines

De snelste oplossing voor het machinaal ontbramen, afbramen, slijpen, kantenbreken en afronden van metalen plaatdelen en snijdelen. Wij leveren u graag een ontbraammachine, afbraammachine, slijpmachine, kantenbreekmachine of afrondmachine optimaal passend binnen uw bedrijf. Diverse nabewerkingen kunnen op onze machines in één doorgang worden gerealiseerd.

Met onze F1200 ontbraam- en slijpmachine zijn wij genomineerd voor de Technishow Innovatie Award 2018 in de categorie 'Made in de Benelux'.

Bij Q-fin Quality finishing ontwikkelen, bouwen en verkopen we machines voor het ontbramen, slijpen en afronden van metalen onderdelen. Daarnaast leveren wij oplossingen voor het afzuigen van slijpstof (geheel RVS afzuigers met natfilter). Hollandse kennis, kunde en vakmanschap, ofwel Dutch Finishing Solutions. Al onze ontbraammachines worden in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd met enkel A-componenten. Een Nederlands product om trots op te zijn!

Innovatieve ontbraammachines voor de metaalverwerkende industrie

Innovatie staat bij Q-fin hoog in het vaandel en wij willen met onze machines voor het ontbramen, slijpen en afronden van metalen delen toonaangevend zijn en blijven. Middels het bouwen van superieure machines qua snelheid en keuze in finish-mogelijkheden en het bieden van een hoge servicegraad willen wij de klant aan ons binden. De perfecte afronding komt van onze hand. Daar zijn we trots op bij Q-fin Quality finishing.

De machines van Q-fin kunnen productiebedrijven in de plaatverwerkende industrie ontzorgen aangaande het nabewerken van hun producten en er voor zorgen dat zij plaatdelen met een constante finish conform specificaties kunnen leveren aan hun klanten. Wij willen productiebedrijven een effectieve en kost-efficiënte oplossing bieden om op beheersbare en veilige wijze producten na te kunnen bewerken. Snijdelen die door middel van lasersnijden, plasmasnijden, waterstraalsnijden (watersnijden, waterjetsnijden) of autogeensnijden zijn geproduceerd kunnen wij op onze machines razendsnel ontbramen, de kanten breken of van een radius voorzien en/of slijpen. Ook voor metalen knipdelen, ponsdelen en stansdelen hebben wij prima ontbraam-oplossingen. Of deze producten nu in staal, aluminium of RVS zijn vervaardigd.

https://q-fin.nl/media/videos/?id=197

De snelste oplossing vor het automatisch ontbramen, slijpen en afronden van vlakke plaatwerk- en snijproducten.

Joost Kouwenbergh
Product Manager