• Productie automatisering
FPT-VIMAG lid

Radan B.V.

Company Header Circles

Radan CAD/CAM voor plaatwerk

Radan ontwikkelt en levert CAD/CAM-systemen voor de werkvoorbereiding voor plaatverwerkende bedrijven. Daarvoor ontwikkelt Radan softwaresystemen en levert de bijbehorende dienstverlening aan eindgebruikers, resellers en OEM-partners wereldwijd.

De plaatwerkindustrie (ponsen, lasersnijden, buigen) is binnen de metaalindustrie vooroplopend op het gebied van automatisering. Radan vervult als ontwikkelaar van CAD/CAM-systemen een pioniersrol binnen de wereldwijde plaatverwerkende metaalindustrie. Met baanbrekende vernieuwingen heeft Radan de trend gezet voor de huidige generatie CAD/CAM-systemen voor plaatwerk.

Wij willen graag met u samenwerken aan de toekomst van de plaatwerkindustrie. Met innovatieve systemen, verfrissende ideeën en een heldere kijk om complexe zaken weer eenvoudig te maken.

https://youtu.be/7gSSd3k76t4

De Nederlandse plaatwerkindustrie is er klaar voor om het analoge karrespoor te verlaten en de richting van de digitale snelweg in te slaan. Software is de nieuwe hardware; de keuze voor de CAD/CAM-software is meer bepalend voor de winstgevendheid van een plaatwerkbedrijf, dan de keuze voor een merk of type machine.


 

Ton Derksen
Managing Director