Remmert GmbH

Company Header Circles

Remmert GmbH

Remmert ontwikkelt en produceert intelligente oplossingen voor de opslag- en logistieke processen van plaat-, buis-, en profielmateriaal- van het standalone systeem tot de volledig geïntegreerde complete productie cel. Bovendien is het bedrijf een expert voor het beheer van systemen en robottoepassingen.

Remmert staat voor resultaatgericht en klantgericht overleg, een sterk ontwerp- en ontwikkelingsteam en winstgevende productie. Ook biedt Remmert haar binnenlandse en internationale klanten een eigen serviceteam en een 24-uurs helpdesk. Alle systemen en services zijn kwaliteitsproducten van Remmert in Duitsland.

 

"Gewapend met de ervaring van talloze voltooide magazijn- en automatiseringsprojecten en onze specifieke knowhow op dit gebied, bieden we de gebruikers van onze systemen echte concurrentievoordelen en daarnaast bedenken we altijd de beste oplossing - voor elk nieuw systeem - in combinatie met onze klant - optimaal afgestemd op de processen van laatstgenoemde en de structurele randvoorwaarden” dat zijn onze sterke punten wat het bedrijf karakteriseert aldus Managing Director Matthias Remmert.

 

“Al onze opslagsystemen zijn ontworpen voor gebruik als sectoronafhankelijke order Pick- en productiebufferpakhuizen en zijn klant specifiek afgestemd op de respectieve vereisten. De opslagsystemen zijn modulair opgebouwd, zijn intuïtief controleerbaar, kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in de bestaande softwarearchitectuur en kunnen worden aangesloten op alle in de markt bekende productiemachines.”