FPT-VIMAG lid

Resato International B.V.

Company Header Circles

TechniShow info

Resato is de Nederlandse hoge druk specialist en fabrikant van waterstraalsnij-installaties.

Onze missie is de business van onze klanten te verbeteren door hen te voorzien van hoge druk technologie, producten en systemen die voldoen aan de verwachtingen of ze overtreffen.

Met de ACM series levert Resato een modulaire totaaloplossing voor hoogwaardige Waterjet Cutting Technology.

Onze innovaties op het gebied van onbemand snijden leiden tot een directe kostprijs reductie en extra beschikbare capaciteit zonder extra investeringen. Door de ervaring en kennis van onze klanten te betrekken in de ontwikkelingen van opties die automatisering mogelijk maken, hebben we, met een scherp oog op veiligheid, kwaliteit en continuïteit, een aantal producten ontwikkeld die hun proces kunnen optimaliseren.

De Flex-Zone maakt het mogelijk de machine alvast met de nieuwe materialen te laden tijdens het snijproces. Daardoor verhogen we de inzetbaarheid van de machine en de efficiëntie van productieprocessen. Innovatieve lichtschermen op de brug garanderen een veilige werkomgeving.

Het continue abrasief aanvoer systeem automatiseert de levering van abrasief tijdens het snijproces. Meldingen over een laag niveau stellen de operator in staat om te reageren wanneer nodig. Het aanvullen is eenvoudig en veilig dankzij de externe abrasief opslagsilo.

Met de ACM Job Manager kan men eenvoudig de verschillende snijtaken laten volgen. Het is de aanvullende software die de efficiëntie in productie verbetert.

Voor meer informatie, zie de website www.resato.com of neem contact op via wjsales@resato.com 

Bezoek ons op:
standnummer:
07.B034