• Verspanende techniek
FPT-VIMAG lid

REW Gereedschappen BV

Company Header Circles

Bedrijfsprofiel

Bij REW staat de klant centraal! 

Sinds de oprichting in 1985 door Rontgen En Wedevag heeft de onderneming een behoorlijke groei doorgemaakt. Momenteel bestaat het leveringsprogramma uit drie pijlers:

  • Verspanende gereedschappen: Naast Rontgen metaallintzagen en Wedevag spiraalboren leveren wij onder het eigen label 'Perfect Tool' een compleet programma met spiraalboren, draadsnijgereedschappen, frezen, ruimers, verzinkers en VHM gereedschappen. Tevens compleet programma voor de staalconstructiebouw.
  • Schuur- en slijpmiddelen: Vijfsterren dealer van 3M Abrasives Systems, verder onder eigen label 'Perfect Performance' een complete lijn met doorslijp- en afbraamschijven, lamellenschijven, schuurbanden, stiftfrezen enz. Tevens programma met nabewerking en finishing van RVS.
  • Machines en toebehoren: Hoofddealer van Flex Powertools en Alfra machines voor de staalconstructiebouw.

 

Bij REW staat de klant centraal! 

 

Onze speerpunten zijn verspanende- en constructiegereedschappen, schuur- en slijpmiddelen, machines en toebehoren voor de metaalbewerkende industrie.

 

Wij onderscheiden ons al 30 jaar door een hoge servicegraad, snelle levering en toch een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Als betrouwbare partner zijn uw wensen onze hoogste prioriteit. Kortom: bij ons staat U centraal!

 

Klinkt dit niet als een bedrijf waar U graag zaken mee doet?

 

Team REW

  


 

Verkoopteam REW Gereedschappen bv